torstai 31. maaliskuuta 2016

Ostin lankaa


Eikä minua harmita ollenkaan! Minulla on lankapaasto kesken ja olen alkuviikkoon asti (lähes kaksi kuukautta) tiukasti pysynyt lankapaaston säännöissä. Olen välillä turhan tiukka joissain asioissa ja olen ylpeä siitä, että lankapaaston sääntöjen rikkominen ei loppujen lopuksi ollut hirveä suuri asia minulle ja sain lähteä kaupasta hymyssä suin.  Muistin/tajusin sitten yllättäen pääsiäislomalla, että kummitytölläni on lauantaina (2.4) synttärit, joten aloin kiirehtimään Kevään keskeneräiset pinkin peiton kanssa. Lankaa ei ollut kuitenkaan tarpeeksi 1v tytön peittoon, joten ajattelin tehdä siitä nuken peiton ja antaa se parin vuoden päästä. Ensimmäiset synttärit muistettuani halusin kuitenkin tehdä samanlaisen peiton kun kummipojalleni (jonka annoin yllättäen lennossa mukaan heti kun sain valmiiksi). Päätin sitten käydä ostamassa tarvittavan kerän. Osa paloista on ollut jo pitkään valmiina, mutta tästä peitosta puuttuu paloja huomattavsti enemmän kuin kummipoikani peitosta (josta puuttui vain yksi). Toivottavasti saan peiton ajoissa valmiiksi sekä tehtyä siihen mukaan vielä jotain muutakin. 


Samalla ostin kaksi kerää 7 veljestä, joita värin takia en vuosi sitten olisi ostanut. Nyt kuitenkin ostin nämä palkintona siitä, että olen antanut keltaiselle mahdollisuuden. Oranssi on kuulunut myöskin inhokkiväreihin pitkään tuon keltaisen takia (ovat mielestäni sukulaisvärejä...). Ensimmäinen askel keltasvihasta oli keltaisten kynttilöiden osto ja toinen (todella suuri) askel oli ottaa toi kohtalaisen kookas (omalla mittapuullani) keltainen (ehkä hieman oranssihtava) esine huoneeseeni. Siitä tulossa postaus myöhemmin. Keltaisista ajatttelin tehdä itselleni kesäiset piirakkasukat :) Oranssilla ei toistaiseksi oli vielä suunnitelmaa, mutta eiköhän sekin tule aikanaa.

Lankapaasto 1.2-31.3
Lankaa mennyt: 0,615kg
Lankaa tullut: 0,350kg
Yhteensä: 0,265kg

Tavoitteena:
Saada lankaa käytettyä pois 1kg 30.4 mennessä.
Koska putosin kilokilpailusta ostettuani lankaa,
sovin itseni kanssa niin että lasken myös näiden
langan hävikin "Lankaa mennyt" osioon.

// Pieni tyttö oksensi yöllä, jonka takia lauantain synttärit ovat vaakalaudalla. Onneksi lahjat eivät vanhene ja nyt saan mahdollisesti enemmän aikaa lahjojen tekoon eli saan varmaankin tehtyä peitolle kaveriksi yhden tai kaksi muuta juttua.

2 kommenttia:

  1. Kummilapsen lahjan valmiiksi saaminen ei ole ollenkaan huono syy päätyä ostamaan lankaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa itsekin ajattelin :) Sen ansiosta saan myös vuoden valmistusta odottaneet langat/tilkut muutettua peitoksi ja annettua eteenpäin.

      Poista