torstai 3. maaliskuuta 2016

Novitan puuvilla-bambu


Annoin pari päivää sitten purkutuomion neljälle päättelemättömälle puuvilla-bambu rätille (yksi oli vielä kerässä kiinni). Kun tuomio oli annettu, purin rätit välittömästi kerälle, jotta ei jäisi tämä tehtävä roikkumaan. 


Purettu lanka toi mieleeni rehellisesti sanottuna nuudelit, joka ei näy kuvassa hirveän hyvin :)


Tässä kaksi purkutuomiolta pelastettua rättiä, jotka päättelin reippaana tänään. Yksi kirkas pinkki puuttuu joukosta. Lankana näissä (myös kukassa) Novitan puuvilla-bambu. Myös kukan neljä langan päätä (oli pakko laskea) sain heti aamusta pääteltyä. Itselleni välillä tulee päättely fiilis ja silloin on ehdottomasti pääteltävä, koska tämä fiilis tulee ehdottomasti liian harvoin!


Siniset puhdistuslaput tehty virkatun pussukan ylijäämälangoista. Kirkasta pinkkiä sain tuhotusta ympyrärätistä. Näissä myös puuvilla-bambu lankaa. Seuraavaksi olisi tarkoitus testata mikä malleista on paras. Näitä voisi myös pitää Kevään keskeneräiset-haasteen työnä, koska nämä ovat tehty puuvilla-bambulangasta.


Tein myös puhdistuslappuja Novitan puro batik langasta, jota joku muu oli kanssa käyttänyt puhdistuslapuissa. Tarkoituksena on näitä verrata sitten puuvilla-bambu langasta tehtyihin lappuihin. Testien jälkeen olisi tarkoitus tehdä puhdistulappuja reilu määrä ja alkaa pesemään nätä villasukkien kanssa pesukoneessa. Kuusi puhdistulappua tuhosivat lankavarastojani 36 g verran.

Lankaa mennyt: 272 g 
Lankaa tullut: 0g

2 kommenttia:

  1. Tulin katsomaan, mitä olet tehnyt Puro Batikista, kun se on mun lempparilankaa. Luin pesulapuistasi SeijaSiskon blogin kommenteista. Kerrohan testisi tulokset täällä. Minuakin alkoi kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puro batik on ihanan pirtee lanka. Ensimmäisen pesun jälkeen tarkoitus kertoa malli- sekä lankaeroista. Siihen saattaa mennä yli viikko, mutta tulossa silti on :)

      Poista