perjantai 25. maaliskuuta 2016

Isoäidinneliöitä ja kun yksi koulu kerrallaan ei riitä


Pakko sanoo heti alkuun kiitokset kolmelle lukijalle sekä muille kävijöille. Erityis kiitos niille, jotka olivat mukana 20.3 tai 21.3 blogini toiminnassa. Näiden kahden päivän aikana blogiani katsottiin yli tuhat kertaa! Jos tarkkoja ollaa 1 217. Aivan uskomatonta :O


Tänään päättelin lisää toisen vauvan peiton tilkkuja. Sain sitten punnitsemisen ja laskemisen jälkeen sellaisen lopputuloksen, että lankaa valmiiseen peittoon meni lankapaaston aikana 24g sekä yhden tilkun verran, joka laskelmien mukaan on noin 5 g. Eli laankapaastoon 29 g.

Lankapaasto: 1.2-25.3.16
Lankaa mennyt 0,615kg
Lankaa tullut 0kg

Ps. Olen nyt päättänyt siirtyä kiloihin.
Vielä täytyy kiristää tahtia, että 30.4
olisi mennyt 1kg.


Tänään olen myös jo virkannut kaksi isoäidinneliötä lisää peittoon. Kusi vielä puuttuu (yksi on jo koukulla ja teen sitä tässä postauksen kirjoittamisen lomassa). Nämä tilkut ovat menossa peittoon, joka kuuluu Kevään keskeneräiset-haasteeseen. Painot näistä tulen myöhemmin laittamaan lankapaastoon (eivät siis ole mukana yllä olevassa laskussa).

Ja koska tekemistä ei ole riittävästi niin aloitin tossa maanataina autokoulun ja olin ekalla teoria tunnilla. Sain tunnukset, joilla pääsen harjoittelemaan teoriakoetta, lukemaan oppikirjaa sekä tekemään tehtäviä. Ensimmäinen teoriatunti sisälsi ainoastaan tietoa autokoulusta ei niinkään liikenne säännöistä tai autoiluun muuten liittyviä asioita. Siitä huolimatta seuraavana päivänä kun aloin harjoittelemaan teoriakoetta pääsin jo samana päivänä teoriakokeista läpi. Ennen sitä piti kylläkin mokana 7 teoriakoetta, mutta 8. meni läpi ja sen jälkeen ei olekaan tullut enää hylättyjä. Läpipääsyjä harjoitusteoriakokeita on kertynyt jo 15. Lisäksi olen hieman miettinyt, että pitäisikö olla huvittunut vai huolissaan, kun autokouluni oikeinvastaamisprosentti kirjan tehtävistä (ei siis harjoitus teoriakokeessa) TOP 10 listan viimeisellä henkilöllä on 66,46% eli hieman yli puolet. Tämä henkilö on kuitenkin päässyt TOP10. Kuinka huono onnistumisprosentti sitten on niillä muilla oppilailla? Näihin tehtäviin löytyy siis oikeat vastaukset siitä nettikirjasta. Välillä voi joutua hieman soveltamaan/ymmärtää kysymyksen väärin, joilloin tulee noita virheitä, mutta jotenkin itsestäni tuntuu hirveän alhaiselta kirjan ja netin kanssa tuo 66,46% oikein. Voi olla että listassa on vain tällä hetkellä kyseistä autokoulua käyvät oppilaat, joita saattaa olla tähän aikaa vuodesta todella vähän (ekalla teoriatunnilla oli peräti minun lisäksi yksi oppilas). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti