lauantai 5. maaliskuuta 2016

Paperipaastoon viisi korttia


Tämä kortti on paperipaaston kortti 9/20. 3D-kuva on odottanut jo hyvän aikaa pääsemistä korttiin. Minulta löytyy kasa myös muita erityisesti lapsille (sekä vauvoille, taaperoille sekä vanhemmillekin) sopivia 3D-kuvia, jotka ovat lojuneet käyttämättä turhan pitkään. Jatkossa yritän muistaa käytellä myös niitä pois :) 


Kortti 10/20. Myös tämä 3D-kuva on odotellut laatikoissa liikaa. Tässä on käytetty aika montaa vanhempaa juttua, ainut uusi on kuviopaperi.


Kortti 11/20. Tässäkin tuo 3D-kuva on kaivettu jemma-nimisestä paikasta. Tässä kortissa vanhaa ainostaan on kuviopaperi sekä Onnea-teksti.


Kortti 12/20. Tämän kortin tein kummipoikani äidille ja pääsee pian jo saajalleen. Tässä kohtalaisen uutta on ainoastaan korttipohja sekä dropsit, joita olen jo parissa kortissa ehtinyt käyttämään.


Kortti 13/20. Tässä ei ole yhtään asiaa, jonka luokittelisin uudeksi vaan onnistuin näköjään vahingossa tekemään kortin ihan vanhoista jutuista (vai olisiko sittenkin toi kuviopaperi uusi?). Usein tuntuu menevän kuitenkin niin, että uudesta/uudehkosta jutusta lähtee inspiraatio ja siitä lähdetään sitten vaan väsään korttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti