perjantai 24. kesäkuuta 2016

KYH töitä taas

Villasukkia

7 veikasta valepalmikko sukkaa 3,5 puikoilla.

Esittelen nyt jotain KYH sukka aloituksiani. Yllättävän monet on itselleni, koska olen niin huono antamaan... Ehkä sitä pitäisi opetella. Isän sukat on muuten edelleen antamatta. Nämä sukat eivät kuitenkaan ole itselleni vaan siskolleni kiitos/tsemppi sukat. Lankana 7 veikasta vanha liila puikoilla 3,5 (kuvassa olevat ikivanhat puikot ovat ns seisontapuikot). Silmukoita laitoin kuvion takia 45 ja koko pitäisi olla 36. Toivottavasti tulee oikein kokoista. Varsi näyttää hirveen pieneltä. Tämä on tosiaan KYH työ 19. Toinen pari on aloitettu ja samassa kohdassa menee.


Nämä ovat sitten ovat itselleni. Eka kerä Regiaa ja katsotaan minkälaisen tuomion saa. En vielä osaa sanoa varmaksi. Päädyin käyttämään kanssa 3,5 puikkoja. Ihan perussukkaa tulossa ja ovat KYH työ 25. Nämä tein varalta, jos jonkun työn kanssa tulee bugi.  


Tämä sukkapari itselleni on ehdottomassa vaarassa jäädä valmistumatta. Ei oikein inspiroi ja on niiiin hitaasti neulottavaa Dropsin Fabel lanka. Puikot ovat koko 2,5. Toinen pari on resorissa. Tämä on itseasiassa ihan ensimmäinen KYH työ.


Otin tän mukaan, mutta en muistanut ottaa ohjetta... Joten ei tule tämä valmistumaan parin päivän aikana ollenkaan. Muistin sentään ottaa mukaan! Tämä on KYH työ 15 ja itselleni on tulossa. Lankana on nalle ja puikot koivupuikot 3. 

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, onpa sukkia kerrakseen. Ja ihanat nuo keltaiset puikot. Mistähän mahtavat olla? Tietäisin yhden ystävän joka ilahtuisi keltaisista puikoista suuresti. :). Tietysti nämä ovat jotkut perintönä saadut tai kirppikseltä ostetut. .. ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummolta olen nuo saanut. Kirppiksiltä voi toki kanssa löytyä. Muoviset ja aika liukaspintaiset ovat :)

      Poista