keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kesäsukat


Nämä sukat oli tarkoitus saada valmiiksi ennen KYHiä, mutta en onnistunut. Ensimmäisinä KYH-päivinä sain nämä neulottua loppuun, mutta päättely jäi uupuun.... Olin itseni kanssa sopinut, että someen ei tule ennen kuin on päätelty. Lopulta ei sitten auttanut muutakuin päätellä, että saisin tänne blogiin näkyviin myös näitä lankatöitä :)


Ohje: Piirakat
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 bambu sukkapuikot
Koko: 38-39
Paino: 102g


Itselläni on tapana neuloa kahta sukkaa samaan aikaan eri sukkapuikoilla. Langat ei mene solmuun eikä tule muitakaan kummallisuuksia vastaan kuten luuppauksessa (ei hajuakaan miten kirjoitetaan). Tämän kerän ostin lankapaaston aikana kiitokseksi itselleni keltasvihan kadottamisesta. Tämän takia nämä sukat ovat itselleni :)


Tänään kävin paikallisessa torihäppeningissä moikkaamaassa paikallista neuleyhdistystä! Tämä oli ehdottomasti tärkein juttu, mutta samalla tuli tietenkin ostettua jotain... Rohkaistuin ja ostin ensimmäisen vyyhtini! Tästä tulee toivottavasti joku aivan mahdottoman suloinen huivi. Vyyhdissä on 230g sekä on hieman paksumpaa kuin fingering, mutta tulee toivottavasti ihanan huokoinen, kun teen 5 puikoilla (jotka ihme kyllä löytyy jo kotoa eikä tarvitse ostaa). Ensiviikon tiistaina tai torstaina tarkoitus mennä ensimmäiseen neuletapaamiseen, jonka järjestäjänä toimii paikallinen neuleyhdistys.


Ja vähän todistusaineistoa siitä kuinka ekat kuvat ei mennyt itselaukaisimella ihan putkeen (eikä kyllä lopullinenkaan kuva, joka on ihan vinossa). Kuvassa olevat ihanat housut ovat ehdottomasti tämän kesän lempparihousut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti