perjantai 17. kesäkuuta 2016

Jyväskylässä


Miten meni niinkuin omasta mielestä? Ei hyvin, sanoisin. Paperipaasto ei suju hirveen hyvin. Onneksi saan asian korjattua tekemällä kortteja. Ihan turhuuksia ei tullut osteltua, koska olen huomannut että aikuisille sopivat korttikuvat ovat vähissä. Leimasimia en ole onnistunut vielä käyttämään, mutta lisää oli pakko ostaa... Saa nähdä jos nyt lomalla ehtisi harjoittelemaan hieman värittelyä, jos sitten vaikka innostuisinkin noista leimoista. Paperipaaston maksimiin lisään 10 eli nyt ollaan tilanteessa 27/55 eli kun 38 korttia on tehty on ostot ja tekeminen omasta mielestäni hyvässä suhteessa. Eli kortteja tekeen!

Vanhempaa 7 veljestä lankaa.

Jyväskylästä löytyi yhdestä kaupasta vanhempaa 7 veljestä 10€ 3 kerää ja pakko oli ottaa. Minusta kumpikin väri on jo poistunut eikä niitä enää juuri mistään saa. Liilasta pitävä siskoni on joutunut tilanteen pakosta irtisanomaan itsensä ja aloittanut hirveen työn etsintä tsempin. Tämän takia ajattelin tehdä tsemppisukat sekä kiitossukat, koska hän sai osaltaan mut koukutettua tähän neulomisen maailmaan. Siskolleni ei ole neulominen niin iso juttu, mutta ei villasukista varmasti mitään haittaa ole.


Lisäksi käväisin Iittalan Outlet myymälässä ja ostin kymmenen kappaletta Aino Aalto juomalaseja (niitä tosi perinteisiä) 20€. Sain lisäksi alennuksen Sinelliin! Täytyy käydä ostoksilla 25€ niin saan 5€ alennuksen :)En ole vielä varma, mutta taidan päästä Jyväskylän neulefestareille! Aivan varma en vielä ole mutta sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti