maanantai 1. tammikuuta 2018

Mujin pop up -kauppa


Olen jo jonkin aikaa haaveillut pääseväni Helsinkiin Mujin pop up -kauppaan. Ja jokunen tavara lähti mukaan, vaikkei piste sivuisia vihkoja tai mujin pallopäisiä kyniä löytynyt. Mutta ei näin jälkikäteen yhtään harmita! Yllättävän paljon erilaisia säilytyslaatikoita löytyi muttei yksikään lähtenyt mukaan, kun ei tarvetta ollut. Kaivelemaan mieltä jäi mustakantiset paksummat vihkot, jotka korkeamman hinnan takia jäivät kauppaan, kun ei ollut tarkoitusta mielessä. Olisivat olleet ihania esimerkiksi päiväkirjaksi, mutta minulla on vielä tuo edellinen kesken (ja sitä edellinen, ja sitä edellinen jne. En ole muuten koskaan saanut päiväkirjaa kirjoitettua loppuun asti)... Lisäksi mietityttämään jäi kauniissa yksinkertaisissa pulloissa myytävä kasvovesi, joka ei itse asiassa sisältänyt melkein mitään. Olisi ollut kiva kokeilla, mutta myös kasvovedet jäivät tällä kertaa mun osalta kauppaan.


Mukaan lähti kaksi B6 viivoitettua vihkoa. Vihko on siis kooltaan A5 ja A6 välistä eli etukansi noin 18cmx13cm  Maksoivat hieman alle 1€/kpl. Nämä vihkot menevät todennäköisesti jemma nimiseen paikkaan, jonka takia en tohtinut kokeilla vielä näihin kyniä. Aika ohkaset ovat sivut, mutta minä en niinkään tussien kuultamista sivun toiselta puolelta pelkää.Mukaan lähti yksi (todennäköisesti 50% kierrätyspaperia) eläväpintaista paperia oleva vihko. Jos vaikka joskus saisi piirrettyä. Tykkäsin siitä aikanaan aika paljonkin ja lopputuloksetkin olivat hyviä kunhan vaan malttoin (ja aloitti saman kuvan toisen kerran uudestaan, koska mun perinne on se, että ekassa piirustuksessa mittasuhteet on "hieman" pielessä). Koko noin 18x26cm ja hinta taisi ehkä olla euron luokkaan. Nyt hieman harmittaa, kun jätin kuitin ottamatta, mutta jäipä ainakin yksi turha paperiroska maailmaan syntymättä. (Nopeiden laskutoimitusten jälkeen veikkasin 1,50€ olleen tämän vihkon hinta).Myös yksi washi paketti pääsi kotiin mukaani. Hintaa jäi muistaakseni yhdelle rullalle noin 2€. Vielä en ole käyttänyt, mutta liimapinta vaikuttaa hyvältä. Rullat ovat isoja ja veikkaisin, että voisi olla sen 10m per rulla.  


Geelikynillä on huono maine - ainakin minun omassa päässäni -, mutta mujin geelikynät ovat ihania. Kuivuvat tosi nopeasti ja ei haittaa vaikka virhe tulisikin ja joutuisi käyttään korjausteippiä (korjausteipin päällä oleva kirjoitus itselläni aika usein leviää). Musta jäi tällä kertaa ostamatta, koska olivat näistä loppu. Myös muita kyniä oli kaupassa tarjolla. Hinta oli hieman alle 2€/kpl. Kuvissa olen aina ihmetellyt mujin kynien ulkonäköä, mutta nyt kun olen näitä itse käyttänyt, olen todella paljon pitänyt myös kynän muotoilusta.

Koko loppusumma kolmelle vihkolle, kolmelle washille ja kolmelle kynälle oli yhteensä 15,65€. Pop up -kauppa loppuu pian, joten kannattaa pitää kiirettä, jos siellä haluaa käydä. Ja jonkin verran alennuksia oli siellä jo joulukuussa (viimeinen lauantai) kun siellä kävin. 

PS. Muji on vastaisku turhalle kulutukselle, joten tuotteet pyritään pakkaamaan mahdollisimman vähän (washit muovissa, koska olivat setti) tai ei ollenkaan (kuten ostamani kynät ja vihkot). He pyrkivät käyttämään materiaaleja joita muut eivät käytä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti