sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Sukulaisperheelle jotain harmaata


Jouluna tuli muistettua yhtä pientä kolmen hengen perhettä. He päätyivät myös viettämään meille joulua sekä lopulta jäämään yöksikin. Enemmän on parempi -kuvaa hyvin meidän perheen perinteistä joulua, tai siis ainakin väkimäärän kannalta. Viime jouluna meillä oli 14 ihmistä 3 makuuhuoneen omakotitalossa - eikä tämä todellakaan ole mikään erityisen tilava - . Hienosti pärjättiin niin kuin aina. Tilannetta onneksi helpottaa se, että suurin osa ei jää yöksi (koska asuvat 45 minuutin ajomatkan päästä). Ja toki asuntovaunu helpottaa tilannetta :)

Malli: Perussukka
Lanka: 7 veikka
Paino: 100g
Koko: 42
Puikot: 3,5mm sukkapuikot
Näitä tossukoita pyysi lahjansaaja itselleen vuoden 2016 loppupuolella. Sainpahan viimeinkin tehtyä. Naurettavan hankalaa oli tehdä yksinkertaiset tossut. Ensin nimittäin neulotaan vain ainaoikeaa tasona ja viimeiseksi pitäisi vetään kaikki silmukan yhden silmukan läpi. Ja tämä vaihe kaksi olikin sit liikaa minulle eikä onnistunut millään. Jouduin sit kaventeleen ja venkslaamaan aika paljon. Ja venkslaaminen on sit se vaihe, jolloin mielenkiinto lopahtaa koko projektia kohtaa. Sainpahan kuitenkin lopulta tehtyä!


Lanka: 7 veikka
Paino: 72
Koko: 38
Puikot: 2kpl 3,50mm sukkapuikkoja
(päissä teippiä ettei langat putoa puikoilta)


Lapsi on alle puolivuotias ja hänelle löytyi jemmasta ihan suoraan tumput ja lapaset. Päätellä vaan täytyi, mutta helpolla pääsi. Hieman haaveilin, että olisin neulonut pikkuiselle villatakin. Villatakkia voisi olla kiva treenata eka pienelle eikä aloittaa heti oman kokoisena ja sit vielä sika ohkaisesta langasta (niin kuin nyt taitaa käydä).

Ohje: Junasukat (löytyy monesta eri paikasta)
Lanka: Adlibris Alpakkalanka (125m/50g)
Paiko: 18g + 46g = 64g
Puikot: ehkä 2,5 mm sukkapuikot

Ihanaa päivää kaikille :) Halusin julkaista postauksen juuri tänään, koska on
mun syntymäpäivä! Ja muistanpa ainakin käydä tietopalkkiin korjaamaan ikäni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti