perjantai 27. toukokuuta 2016

Päiväsivuja sekä listoja


Sain nyt lopultakin heitettyä nämä kuvat tänne blogiin asti :) Alkuviikosta tuli lisää postia eli bujoplanner (en osaa päättä kumpi tämä on) on saanut lisääkin jo sivuja. Kalenteri sivut ovat jo kesäkuun loppuun. Niistä lisää (toivottavasti) pian täällä! Kuvat on taidettu ottaa sunnuntaina eli tältä päivä sivut saattavat näyttää kun kyseinen päivä on eletty. 
Tästä listasta puuttu ainakin Drops Fabel langat, joita tilasin kuusi kerää sekä myöskin osa herkuista ihan varmasti... Yritän noita herkkuja kirjata ylös todistaakseni/muistuttaakseni itseäni paljonko niihin menee rahaa kuukaudessa. Ja voin todeta, että ihan käsittämättömän paljon! Kuvan listasta puuttuu osa, mutta voin paljastaa, että loppu kertymä on nyt jo 25€ "paremmalla" puolella...Tämäkin aukeama on täydentynyt... 
Kun vertailen näitä sivuja nykyisiin sivuihin, voi todeta että jokaiselta aukeamalta puuttuu joku lisäys... Mutta sehän kertoo siitä, että käytän bujopalnneriani ja merkkaan sinne kaikkia tärkeitä (ja vähemmän tärkeitä) asioita niin kuin kuuluukin :)

Ps. Nähdään huomenna Tampereen miitissä kangasalla Planner Lovers Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti