torstai 5. toukokuuta 2016

Sivuja, säilytys ja kynät


Tässä vielä yksi calendex sivu, joka on jostain syystä unohtunut eikä ole päässyt blogiin aikaisemmin. Nyt se kuitenkin on myös täällä blogisssa :) Sunnuntaina alkaa jo bujon käyttö ja odotan sitä innolla!


Tämä sivu on vilahtanut täällä aikaisemminkin. Tämä sivu koko ajan muuttuu ja tulee lisää ideoita/tarroja, jonka takia tulen vilauttelemaan tätä useamminkin luultavasti vielä täällä. Tälläkin hetkellä tästä puuttu osa ideoista, jotka ovat puhelimessa tallella. Tässä on mun kaikki tarrat :) Jouduin niitä aika paljon pieniin, että sain isot tarra-arkit pöllö rasiaa, mutta ei se ole menoa haitannut. Ovatpahan kaikki samassa paikassa. Neljää lanka-arkkia en vain ole vielä raaskinut leikata, mutta vielä (ja toivottavasti vielä jatkossakin) mahtuisivat rasiaan.


Tässä on suurin osa washiteipeistä. Pari kerää taitaa olla jouluaskartelulaatikossa sekä neljä unohtui kuvasta. Ne eivät kylläkään enää mahdu tuohon laatikkoon :/


Itse käytän bujossani stabiloita, tigerin "stabiloita", edding 89 sekä staedtler-kynää. Yritän pysyä mahdollisimman kauan näissä jo omistamissani kynissä ja olla hullaantumatta noista ihanista kynistä, jota maailmassa on vaikka millä mitalla. Saa nähdä kauanko pystyn käyttään näitä vanhoja (kylläkin hyvin toimivia) kyniä.


Penaalina tykkään käyttää marimekon silmälasikukkaro, joita en itse suosittele silmälasikoteloksi. Silmälasikoteloksi näillä on olematon suoja! Ei löydy mitään pehmusteita enkä ainakaan itse kuljettaisi silmälasiani näissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti