sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Kirjan ja ruusun päivän ostokset


Ostin kirjan Arvoitus nimeltä Margo ja sain kaupan päälle Anna minun rakastaa enemmän sekä Onks noloo? kirjat. Tähtiin kirrjoitettu virhe kirjan olen jo lukenut ja se oli ajatuksia herättävä. Sen takia oli ihan pakko hankkia itselleni toinenkin kirja samalta tekijältä.

Bujoani varten ostin hieman washiteippiä. Paperipaastostani huolimatta ostin kiellettyjä tuotteita. Nyt lisään paperipaaston maksimiin 20 korttia, koska kyllä näillä tarvikkeilla pitäisi taas saada riittävästi inspistä siihen. Nyt ollaan tilanteessa 15/40 ja vuoden loputtua toivon, että ihan sama paljonko on tullut tehtyä kortteja/ostettua materiaalia niin kummatkin puolet olisivat yhtä suuret. Puikot ostin, jotta saisin tehtyä 7-veljestä huivin. Voipi olla että siitäkin tulee keltainen...


Leimoja en ole hirveästi osannut käyttää, mutta yritän harjoitella. Värittämistreeniä nyt vaan lisää niin kyllä leimojakin sitten kortteihin pääsee! Helsingissä Sinellissä (oisko ollut Kampin) sai valita korista 3 tuotetta 10€ ja valitsin leimasimia. Gorjuksen ostin vielä erikseen lisäksi.

Olen tänään sekä eilisen neulonut ja purkanut, neulonut ja purkanut... Aloitin lopultakin äidin äitienpäivälahjan ja tarkoituksena tehdä villasukat. Saa nähdä ehdinkö... Luulisin, koska vapaata lukiosta on helatorstain sekä perjantai ensi viikolla niin kyllä luulisi valmistuvan. Yksinkertainen malli, mutta todella helposti menee mönkään... Ensimmäistä kertaa sovelsin mallineuletta ja siitä lisää sitten kun/jos sukat valmistuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti