keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Vielä yksi äitienpäiväkortti sekä kukkakuvia


Äitienpäivänä väänsin vielä toiselle mummolle kortin. Tämä mummo ei biologisesti ole minun mummoni, mutta se ei ole ikinä vaikuttanut mihinkään. Tämä kortti on paperipaaston kortti 18/40. Tässä uutta on korttikuva, reuna "härpäke" sekä siihen kiinnittämäni kukkakuvat. Vanhaa siis on korttipohja, ääriviivatarra sekä taustapaperi. Kuvaaminen ulkona oli yllättävänkin hankalaa, koska tuuli halusi aiheuttaa hieman hankaluuksia kuvauksiin....


Todistusaineistoa. Ostin Tampereen Kädentaidot messuilta marras-joulukuussa useita rullia kaksipuoleista teippiä. Välillä tuntuu, että ne eivät kulu ollenkaa. Ilokseni voin kuitenkin kerto, että kyllä ne kuluu! Onneksi ostin useamman rullan niin ei tarvi tilata mistään näitä lisää :) Tämä kuuluu ehdottomasti kategoriaan arjen pieni ilo, vaikka tänään tätä kirjoittaessa onkin äitienpäivä.



Äitinepäivänä innostuin käymään nopeasti nappaamassa pari kukkakuvaa. Lisäksi kuvailin ennen kuvia leikkimökistä. Viikon päästä toivottavasti päästään kuvailemaan jälkeen kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti