lauantai 9. huhtikuuta 2016

Shoppailu päivä


Hoidin perintisesti kaksi kärpästä yhdellä iskulla vai sanoisinko kolme kärpästä yhdellä iskulla? Joka tapauksessa kävin loputakin ostamassa lahjat kummitytölleni, jonka synttäreitä on jouduttu siirtämään kaksi kertaa... Kirja ja mekko päätyvät siis kummitytölleni tuossa sydänpussissa (toivottavasti) isoäidinneliönpeiton kera ensi lauantaina. Korttia unohtamatta!


Nämä ostin jo eilen. Näiden olemassa olosta vihjaisin jo edellisessä postauksessa. Rikoin siis toistamiseen lankapaaston sääntöjä. Tällä kertaa siitä syystä, etä halusin saada tehtyä vanhoista keristä jemmaan vauvoja varten peittoja yhdestä isosta isoäidinneliöstä. Vanhat kerät eivät ollee riittävästi, jonka takia ostin alesta nytten lankoja näitä projekteja varten. Aloitin eilen projektin heti ja jo yksi vanha 50g kerä on käytetty yhteen isoo isoäidinneliöön, jota jatkan seuraavaksi uudella vihreällä kerällä.

Lankapaasto
Lankaa mennyt: 0,625kg
(ei vielä huomiotu tota 50g mikä meni 
isoon isoäidinneliöön)
Lankaa tullut: 0,450kg
Yhteensä: 0,175kg


Tokmannista ostin lankojen lisäksi bujooni tarroja lisää. Niin kuin kuvasta voi päätellä, osa oleileekin jo bujossani. Autoarkki oli ihan pakko saada, koska autokoulun teoriatunteja on toukokuussa paljon! Kiva laitella niitä sitten autokoulu päiville.


Nämä ostettu tänään bujoa varten Ideaparkin (sen alkuperäisen ja oikein Lempäälän) Sinellistä. Siellä oli alessa kaikkien Sinellien tapaan 2€/arkit 5€/3arkkia (ylärivi). Lisäski heillä oli sama myös noissa alarivillä olevasa kolmessa arkissa saman tarjous, vakka kuuluvatkin hinta ryhmään 1,95€. Noihin palloihin voi kirjoitella tekstejä kuten muistuttaa ihanasta viikonlopusta!


Lisäksi Ideaparkin Eurokankaasta minulle ostettiin verhokangasta, josta äiti ompelee minulle verhot. Metrihinta kankaalle oli 12,90€ ja ostimme 5 metriä, jotta saan sivuverhot (kapoista en hirveesti välitä). Olen tainnut nyt lopultakin päästä totaallisesti eroon keltasvihastani!


Jokainen kuvassa näkyvä tuote/paketti maksoi 1€ eli rahaa kului KODINilo:ssa Kylmäkoskella vain 9e. Kaikki kaupan tuotteet eivät kuitenkaan olleet euroa, mutta selaiset olivat nyt kaikki ne tuotteet, jotka tartuivat minun mukaani.Askarteluryhmissä Facebookissa on kehuttu kuinka vauvan peppupyyhkeet puhditaa hyvin kaikki askartelusta tulevat liat. Itse en ole vielä testannut, mutta ei taida enää hirveen kauaa mennä...


Bujoani varten  ostin myös washiteippiä, jota itselläni ei löydy juurikaan korttiaskerteluista huolimatta.


Vaikka olenkin paperipaastolla, ostin 1€/kpl kaksi arkkia äv-tarroja. Teksteinä on vuoden aikaan sopien Rippilapselle, Hääparille sekä Kihlaparille. Näitä tekstejä ei löydy jemmoistani, jonka takia on mielestäni ihan ok ostaa nämä kaksi arkkia.


Äitini huomasi onneksi tuossa ihanassa putiikissa myös nämä koko 5 neulepuikot (maksoivat 1€), joita olen haaveillut vähän aikaa. En kuitenkaan ole kehdannut ostaa ~ 7€ puikkoja yhtä kokeilua varten. Bambuiset/puiset olisivat tietenkin maksaneet enemmän kuin tuon 7€. Toinen puikoista on hieman jo mutkalla ja yritän sitä tänään suoristaa vedessä. Saa nähdä kuinka käy. Kuvassa Onni lanka, josta haluaisin tehdä kyseisillä puikoilla vauvanpeiton/huivin.


Lisäksi ostin vielä viereisetä kaupasta (oliko ollut tokmanni?) vielä yhden paketin tarroja, muumitarroja. Seuraava tarrapaketti saa sitten muuttaa mulle vasta silloin, kun ainakin yksi paketeista on käytetty totaallisesti loppuun. Muuten joka paikassa on kohta noita tarra-arkkeja, minussa kun on hieman hamsterin vikaa kun innostun jostain.

Rahaa paloi ostoksiin minulta 29,50 €, lahjakortilta (Sinelli) 12,90€ sekä vanhemmilta 95,50€ (verhot+mekko kummitytölle+neulepuikot koko 5). Heti uudestaan ei siis mennä shoppaileen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti