lauantai 9. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset sivut

Ihanan tyhjä sivu!!!

Vielä on kuvaamisessa harjoteltavaa! Olen todella tyytymätön kuviin, joissa yleensäkin olen huono. Aukeaman kuvaaminen oli kratastrofaalista. Toivottavasti ensikerralla onnistuu paremmin. Tämä on siis bujoni ensimmäinen calentex sivu. Tuota pilveä on tarkoitus liikuttaa mukana tsemppaamassa yli hankalienkin päivien koko toukokuun ajan. Kesäkuussa on enää pari hassua koulupäivä (joissa on kokeita :/ ) ja sitten alkaa kesäloma.  Tämä ei ole blogiyhteystyö tai maksettu mainos. Miksi pihdata hyvää tietoa jos sen voi jakaa?

Niin kuin yhdessä postauksessa jo varoittelinki, että
käsialani ei ole erikoisen siisti tai kaunis. Onneksi bujo
on kuitenkin minua itseäni varten eli eihän siitä tarvitse
saada kenenkään muun selvää!
Toivottavasti rohkaistun vielä lisäämään kortistelua kuten noita washiteippejä (joita tänään ostin lisää) tai kuviopapereitani (hyvän kokoisia silppuja löytyy jemmoista vaikka millä mitalla). Tästä on kuitenkin ihan hyvä lähteä! Ekalla calendex aukeamalla on Planspiraation #2 bingosta rivi jotain taivaalta-raitoja-kettu. Samassa blogissa on vinkkejä oman plannerin tekoon, joita voi helposti hyödyntää myös bujossa. Uusimmat postaukset kertovat miten aloittaa käyttämään Etsyä ja PayPal:ia. Facebookissa löytyy blogin kanssa saman niminen ryhmä Planner Lovers Finland, joka on nimestään huolimatta täysin suomenkielinen ryhmä samoin kun blogikin. Tämä ei ole blogiyhteystyö tai maksettu mainos. Miksi pihdata hyvää tietoa, jos sen voi jakaa?


Tässä tämän hetkinen sisällyssivu, johon lisäilen aiheita sekä niiden sivunumeroita. Oikealla rivillä on helppo pysyä, kun jokaisella rivillä on eri väri. Toinen keino oikean sivun löytäimiseen on värikoodi. Sivun otsikko on samalla värillä kun sisällysluettelon otsikko sekä sivunumero. Sivunumeroiden käytön takia olen numeroinut sivut alempaan ulkokulmaan niin kuin kirjassa konsanaan. 


Tässä bujoni ensimmäinen sivu. Tämä on kyllä totaallisesti kesken! En vain vielä tiedä mitä kaikkea tähän tulee. Luulisin tulevan ainakin joitain kannustavia mietilauseita, joita arjen kiireessä tarvitaan. 


Tässä vielä bujoni ihana kansi. Seuraavassa bujopostauksessa kerroin miten muuten ajoin käyttää bujoani kuin calendexin pitoon. 

Lisäksi pahoittelut parille lukijalleni siitä, että blogini on sekava, täyttä erilaisia asioita. Selkeintä ehkä olisi pitää kaikki asiat erillään omissa blogeissaan, mutta itsestäni tuntuu kuitenkin luontevammalta pitää kaikki asiat yhdessä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti