torstai 8. helmikuuta 2018

Lapasia pienellä palmikolla


Joulun alla neuloin isosiskolleni joululahjaksi lapaset turkoosista Rotvallista (Kaupunkilanka) pienellä twistillä. Ja heti perään halusin neuloa itselleni samanlaiset lapaset samasta langasta, mutta pinkkinä. Langat ostin vuoden 2017 Kädentaidot messuilta Tampereelta. Ja vähän lupailivat Kaupunkilnagn pisteellä, että Nokialle voisi joku kerta olla pop up -kauppa. Toivottavasti pääsevät joskus toteuttamaan tämän. Kädantaidotmessujen jälkeen olen ostanut Rotvallia harmaan ja vaaleanpunaisen kerän, joista on tarkoitus tehdä jämälankojen kanssa kirjoneulesukat. Saas nähdä koska ne sit päätyvät puikoille.


Lanka: Kaupunkilanka Rotvalli (260m/100g)
Sukkapuikot: 3mm
Paino: 52g

Näitä neuloessa kirjoitin kunnon muistiinpanot, jonka takia sit onnistuin melko vaivattomasti neuloin itselleni samanlaiset. Ja tietenkin silloin heti joulun alla kiireisimpänä neuleaikaan... No ompahan mulla nyt uudet lapaset, jotka ovat olleet jo muutaman kerran käytössä.


Lanka: Kaupunkilanka Rotvalli
Paino: 51g
Metrit: 133m
Sukkapuikot: 3mm
Aloitettu: loppuvuodesta 2017
Päätelty: 28.1Ps. Niin kuin kuvista näkyy niin leikin ekaa kertaa kuvankäsittelyohjelmalla... Harjoittelu tekee mestarin vai mitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti