lauantai 4. helmikuuta 2017

Tammikuun langankulutus ja ajatuksia lankavarastoista

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Täältä voi lukea yhdestä uudesta "kujeesta", mutta tässä postauksessa taidetaan kuitenkin pysyä ihan vanhoissa kujeissa. Taas olisi aika katsoa langankulutus tilanne. Tilanne on aika lailla samanlainen, kuin edellisinäkin kuukausina, mutta tilanne on tainnut tänä vuonna räjähtää käsiin vielä pahemmin... 

Valmistui:

31.1 Piirakkalapaset isoveljestä 100g
Tarkempi postaus lapasista täällä!

Ostettu/saatu:

100g Gjestal Maija (lahjakortilla)
100g Louhittaren luolan Tuulen tytär: Punahilkka (palkinto)
200g Novita Isoveli: Punatiili 
200g Novita Isoveli: Vaalean harmaa (lahjakortilla)
200g Novita nalle garden: liila (lahjakortilla)
Yhteensä: 800gMaijasta aloitin heti sukat itselleni. Ensimmäinen sukka ihan kohta valmis,
mutta nyt yritän keskittyä ystävänpäivä projekteihin :)

Yhteensä tullut siis 700g lisää!

Eikä se ole vielä tässä, koska nyt on "jo" 4.2 ja olen jo tässäkin kuussa ostanut 600g lisää! Mulla loppuu omasta huoneesta tila langoille sekä kaikki ostaminen maksaa aina, vaikka ostaisinkin lahjakortilla niin kyllä se raha kuluu sieltä sitten pois. Tammikuussa meni lankaan 19€ + lahjakorteilla olleet rahat (osa tilatuista langoista tuli vasta helmikuussa, joten luokittelen ne helmikuun "lankataakkaan" vaikka niihin rahaa tuli käytettyä tammikuussa). Mulla on laadukkaita lanka haaveita - samoin vaate haaveita - jonka takia minulla ei oikein olisi varaa ostaa ylimääräistä lankaa. Lisäksi pitäisi säästää kesän suunnitelmia varten. 

Suunnitelmia ostetuista langoista:

Ostettiin pikkasen turhan reilut talvikengät, joihin haluaisin neuloa itselleni paksut kivan villasukat. ehkä sit käyttäisin niitä enemmän. Punatiili on ostettu tähän tarkoitukseen. Tarvitsisin lämpimät, mutta ohkaset sukat kenkiin, jotka olenkin jo aloittanut Maijasta. Toiset lapaset itselleni haluan neuloa harmaasta Isoveljestä - jota olen ostanut turhan paljon kun vertaan piirakkalapasiin menneeseen määrään! - Nallesta tahtoisin neuloa autoilua varten lämmittävät säärystimet, koska en uskalla polvisukkia laittaa kenkiin ettei ne vaan menisi puhki. Kylmään autoon kun ei ole hirveen mukavaa mennä.

Miten olette onnistuneet vähentää lankavarastoja?
Onko mahdollista käyttää enemmän lankaa kuin ostaa?
Ootteko onnistuneet myymään ylimääräisiä lankoja?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Neulon itselleni samanlaiset heti kun vaan löydän jostain oikean kokoiset puikot ;)

      Poista