lauantai 5. marraskuuta 2016

Parempi myöhään kun ei milloinkaa

Ulkona pimeällä valot päällä kranssi näyttää tältä :)
Tämä kranssi piti tehdä jo viime vuonna, mutta vastaan tuli pieni epävarmuus, jonka takia kranssi jäikin kokoamatta. Nuo valot nimittäin pelottivat minua. Ja vaikka vuosi sitten päätin laittaa valot ensin, laitoin ne kuitenkin vasta suodatinpussiruusujen jälkeen. Liimasin kuumaliimalla jokaisen ruusun väliin yhden ledin ja onnekseni ledejä oli 20 ja keskellä oli ruusuja 20 :)

Suodatinpussikranssi päivän valossa

Kiinnitin myös suodatipussit ja koristeet kuumaliimalla. Oma tekniikkani on se, että vetelen kuumaliiman johtoa irti seinästä. Näin kuumaliima ei ehdi kuumentua liikaa ja aiheuttamaan palovammoja. Vain pari kertaa onnistuin satuttamaan sormeni kuumaan liimaa, mutta "oikeilta" palovammoilta vältyttiin. Myös nauhan, joka pitelee sydäntä, on kiinnitetty paikalleen kuumaliimalla ettei tuulessa tipahda kesketlä reunalle.

Kranssi takaa on tasainen.

Toinen syy nauhan liimaamiseen on se, että saadakseni ripustimen keskelle jouduin liimaamaan sen kiinni nauhaan. Tämä kranssi on jo kertaalleen tipahtanut ulkona maahan, koska ripustin irtosi! Nyt liimasin sen uudelleen reilulla määrällä kuumaliimaa sekä laitoin päälle pari palaa läpinäkyvää, mutta todella pitävää teippiä.

Kranssin ripustus systeemi.

Patterien kiinnitys kranssiin.
Kolon kaivertaminen kranssiin osoittautui lopulta niin hankalaksi, että päätin kokeilla miten teippi pitäisi. Tässä kanssa käytetty kiinnitykseen läpinäkyvä teippiä ja hyvin on pitänyt. 

Lumi on myös saapunut tänne!

Lisäksi ensimmäinen joulukortti laitettu matkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti