torstai 3. marraskuuta 2016

Lokakuun langankulutus

Lankaa tullut:

8.10 100g minttu baby wool
8.10 150g musta 7 veljestä
13.10 1 500g Ville
13.10 100g pinkki baby wool
13.10 50g minttu baby wool

Yhteensä: 1,9 kg
(lihavoidut ostettu alesta)

Lankaa mennyt:

8.10 82g taaperon kettupipo


Yhteensä: 82g


Yhteensä: +1,818kg

Paljon tuli viime kuussa neulottua ja todella vähän pääteltyä. Eli päättelystä jäi jälleen (osittain) kiinni. Paljon on tullut myös tässä kuukaudessa purettua, mietittyä ja pohdittua eikä se näy langankulutuksessa...

Kerällä vielä:
(suluissa mihin asti aikaa)
baby wool minttu x2 (8.11)
7 veljestä musta (8.11)
baby wool pinkki x 2 (13.11)
baby wool minttu (13.11)

Miksi Ville ei ole listassa? Puhuin syyskuun langankulutus postauksessa, että riittää jos aloitan kyseisen projektin, ei tarvitse saada työtä valmiiksi eikä kaikkia keriä tarvitse aloittaa. Aloitin lapasprojektin ja olisi omasta mielestän kohtuutonta olettaa, että neuloisin kuukaudessa  10 paria (tai enemmänkin) lapasia. Siksi lasken siis nämä lapaset yhdeksi projektiksi, vaikka ne ovatkin erillisemmät työt kuin esimerkiksi yhden pipon neulominen kahdesta kerästä :)

Ps: Parin päivän sisään puikoille pääsee baby woolit ja musta 7 veljestä, jotta en mokaisia käytä kuukaudessa lankadiettiäni :)

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Eihän sulla ois kuvaa tästä piposta lapsen päässä? Haluaisin nähdä, mitem asettuu. Lapsi toivoi oranssia pipoa, ja tämä äiti tahtois siihen jonkun jujun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Ei taida löytyä sellaista kuvaa... En halua kummipojan kasvoja nettiin yleisesti kaikille laittaa näkyville. Silmukoita kannattaa vähentää alusta asti eikä hieman myöhemmin niin kuin tässä (tässä mallissa korvaläppien yläpuolelle jää tyhjää tilaa). Tämä ei ainakaan 1,5 vuotiasta haitannut ja perhepäivähoidon muut hoidokit "äänestivät" aina pojalle kyseisen pipon. Pienet virheet ei vielä pieniä lapsia haittaa onneksi ;)

   Poista