perjantai 25. marraskuuta 2016

Paperinauhakranssi

Valkohopeinen kranssi on kivaa vaihtelua suodatinpussikransseille.
Meidän kranssissa on myös valot.

Viime lauantaina Suomen kädentaidot messuilta äitini osti kranssin tarvikepaketin, jolla tein kranssin hänelle :) Kranssin väsäsin heti messukäyntiä seuraavana päivänä eli sunnuntaina. Aikaa ei mennyt paria tuntia enempää. Ohjeet olivat yllättävän niukat ja valojen osalta eri kuin messuilla neuvottiin. Kotona en kuitenkaan ollut enää varma ja toimin paperisen ohjeen mukaan. Olisi silti kannattanut luottaa omaan muistiin. Messuilla tuli jo pettymys, kun jossain toisessa pöydässä myytiin vastaavia kransseja valmiina halvempaan hintaan kuin tuo tarvikepaketti... Ihan kiva kranssi tosta silti tuli. Lisäksi kranssia väkertäessä leikkasin ensimmäistä kertaa (niin että muistan) itseäni sormeen. Samana päivänä sitten puhdistin (haavojen lisäksi) kaikki sakset puhdistus pyyhkeillä, koska ajatuskin kauhistutti että niissä saattaa olla liiman jäämiä. En silti ole niin yli huolissani, että lähtisin saksia desinfioimaan. Säännöllinen puhdistaminen puhdistuspyyhkeillä ei kuitenkaan voi olla haitaksi, kaikillahan vahinkoja sattuu. 

Ehkä jo tänä vuonna pääsen esittelemään mihkä kivaan askarteluun äitini osti viime vuonna tarvikepaketin. Se nimittäin odottaa vieläkin tekijäänsä. Ajatuksena kun oli se, että ne tehdä yhdessä, johka ajan löytäminen tuntuu välillä hankalalta.... Ja välillä vaan asia unohtuu. Jos sitten tämän viikon sunnuntaina saataisiin tarvikkeet lopulta hyödynnettyä! 

Patterikotelon kiinnitin kuminauhalla kranssiin.
ps. Löysin tänään yllättäen kaapista suodatinpussikranssin, jonka vajaa vuosi sitten tein. Valot enää puuttuivat että olisi ollut valmis. En vain kuun alussa muistanut enää kyseisen kranssin olemassa oloa, jonka takia tein ihan uuden kranssin, josta postaus löytyy täältä :)

Pakko vielä lisätä, että löysin tällaisen hyvän videohjeen, jos vaikka muilla onnistuisi väkertäminen paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti