torstai 17. marraskuuta 2016

JoululahjojaJoululahjojen teko meneillään. Ja kiire meinaa pukata... Äidille ja yhdelle siskoista tarkoitus neuloa vastaavat pannat  kuin neuloin itselleni (linkki parempaan kuvaan). Toinen jo valmis ja toinen tulossa. Päädyin näissäkin harmaaseen Villeen, jotta sopii minkä värisen talvitakin kanssa :) Valepalmikkoa on onneksi nopea neuloa mikä on ehdottomasti plussaa joululahjoja neuloessa.

Ohje: täällä (ilman kukkaa)
Lanka: Ville
Puikot: 4mm metallipyöröt
Paino: 48g

Silmukat loin kahdelle 4mm neulepuikoille, mutta neuloin
4mm metallisilla pyöröillä. Silmukoiden laskeminen ja
mahdollisten virheiden ajoissa huomaaminen helpottuu,
kun laittaa silmukkamerkit 20 silmukan välein.


Tuttiaheittelevälle kummipojalle virkkasin pakettiin tuttinauha kiinteillä silmukoilla. Hoidossa on kuulemma hukkunut tutti mm metsään metsäretken yhteydessä. Pingoituksesta huolimatta tuttinauhaan jäi hieman kierrettä. Kaikki löytyi valmiiksi varastoista, joten ei onneksi tarvinnut ostaa mitään tässä rahatilanteessa :) Ja tämäkin on onneksi nopea projekti. Kummipojalle sekä - tytölle on harkinnassa lapasenpidittimet, villasukat sekä kahden tupsun tupsupipot. Onneksi 1,5 vuotiaiden päät eikä jalat ole valtavat :)

Ohje: täältä
Lanka: Novita puuvilla-bambu
Langankulutus: 4g
Koukku: 2,5 metallikoukku
Tehty: 16.11 aamullaIsänpäiväviikonloppuna lainasin villasukkia kyläilevälle kummipojan äidille. Ja arvatkaa miten kävikään? Piirakka sukat lähtivät sitten matkassa mukaan Helsinkiin. Käyttäjä kehui sukan kuviota, jonka takia olin jo päättänyt neuloa hänelle samanlaiset villasukat. Kun sukat lähtivät kävelemään kirjaimellisesti, on aivan pakko neuloa piirakat hälle joululahjaksi :) Jos jossain välissä jää aikaa ennen joulua ja muiden lahjojen tekemisen jälkeen (mitä epäilen suuresti), haluaisin neuloa vielä toisen parin piirakoita mustina hälle. Musta kun on hieman enemmän hänen värinsä. Kuvio kuitenkin näkyy paremmin harmaassa ja pienesti (eli todella suuresti) asiaan vaikutti lankavarastoissa oleva harmaa lanka...

Ohje: täällä
Lanka: Ville
Puikot: 3,5 bambusukkapuikot


Isänpäiväkortti isälle, joka korjaa ompelukoenita. Tämä on paperipaaston kortti 47/55. Piakkoin yritän saada blogiin kuvaan myös tekemistäni joulukorteista. Niitä on valmistunut huima määrä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti