lauantai 7. joulukuuta 2019

Luukku 3: Joulufiilistelyä ekassa omassa kodissa


Ekassa omassa kodissa joulukoristeita! Toisaalta viime lukuvuonna 9 kuukautta tuli asuttua yhdessä huoneessa, mutta se on eri asia. Nyt on olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen ja vessa. On kyllä aika ruhtinaalisen kokoinen asunto ensikodiksi... Mutta itse asiaa. Oli ihanaa päästä laittamaan koristeita esille, mitä on aikaisemmin ollut omassa huoneessani vanhempien kotona. Tutut esinet tekivät elokuussa asunnosta kodin ja niin tekee tutu joulukoristeet joulun.


Yhden henkilön kodissa on mahdollista laittaa joulukoristeita ruokapöytään. Niitä on kiva katsella aina ruokaillessa.Täksi jouluksi tuli ostettu ruokapöytään punaiset ruokapöydän tabletit ja lumisadepallo.


Makuuhuoneen lankalipaston päällä oleva joulukoristeet. Kehyksiin vaihdoin joulukortit. On aika moinen punaisen, valkoisen ja vaaleanpunaisen sekoitus, mutta miksei :)


Ja täytyy sitä joulupurkkikin olla.


Joulumukejakin löytyy useampi. Tai no ehkä noi kaksi vasemmalla olevaa on talvisia.


Lumisadepallon ja ruokapöydän tablettien lisäksi tuli ostettua jouluiset patalaput/-kintaat, kun ei oikein muita joulujuttuja pieneen keittiöön mahdu.

Opiskelija asunnossa saattaa välillä olla (lue erittäin pitkiä aikoja) erilaisia mystisiä kasoja. Tässä kasassa mm joulukortti tarvikkeita, joululahjoja, joulukoristeita, kirjaston kirjoja...

PS: Myöhässä tuli. Ja seuraavaksi kirjoittamaan tämän päivän luukkua. 

2 kommenttia:

  1. Heh, vaikka en ole enää opiskelija, niin näitä mystisiä kasoja välillä riittää... ;)

    VastaaPoista