lauantai 13. elokuuta 2016

Taas kortteja?


Nyt olen jotenkin onnistunut paremmin korttien teossa! Olen malttanut laittaa kutimet sivuun ja kaivaa askartelukamppeet esille. Tällä hetkellä kuitenkin tilanne on se, että "pakon" edessä aloitan ja sitten pyrin tekemään edes yhden ylimääräisen kortin lisäksi varastoihin/myyntiin. Selitys rahan tarpeeseen löytyy tämän postauksen lopusta. Tämä kortti on 33/55. Sain kokeiltua viimeinkin tuon hääparin käyttöä sekä käytettyä ton sydämmen.


Tämä kukkakortti oli "pakko" kortti, koska olin saanut rahatkin jo kortista. Vaihtoehtoja ei ollut, koska varastoista ei löytynyt sopivaa korttia. Miehelle kun mun varastoista ei oikein löydy kortteja...Tämä on kortti 34/55.


Tämä kortti on eri askartelu kerran tarvekortti. Kun ei mulla ollut edelleenkään jemassa miehille sopivia kortteja. Onneksi on automiehiä, joten sopi loistavasti :) Miesten kortteihin kun mulla sattuu olemaan tarvikkketiakin kehnon puoleisesti. Tämä on kortti 35/55. Tuli tehtyä kortti niin viime tingassa, että en tehnyt samalla toista korttia.

1 kommentti:

  1. Et taida olla ainoa, jolla on vaikeuksia ja vähän tarpeita miesten/poikien kortteihin. Niihin kun on aika vaikee laittaa esim. kukkia. Mulla on vaikeuksia yleensä koristeiden kanssa ko. korttien kanssa.

    VastaaPoista