maanantai 11. heinäkuuta 2016

PLF-miitti!

Pakko lisätä vielä ihanan planner korun lahjoittaneen
etsy kaupan nimi eli VHLDesignsCo! Kyseinen
kauppa siis lahjoitti kaikkiin goodiebagiin ihanan
plannerkorun :)

Paikalla oli kassi poikineen :)
Pääsin mukaan PLF-miittin, jossa olin monen muun onnekkaan planneroijan kanssa. Kahdeksan tuntia yhdesssä oloa muiden hurahtaneiden kanssa! Oli siis aivan uskomattoman ihana päivä. Vielä kerran kiitos niille, jotka oli mukana tapahtumaan järjestämässä! Erityiskiitos vielä siitä, että koko Suomen miitti järjestettiin Tampereella eikä Helsingissä niin kuin useimmiten tehdään.

Kassi saattaa näyttää hyvin tyhjältä, koska sisälsi enimmäkseen
tarroja, jotka yllätys yllätys ovat aika ohkaisia.

Nopeat jotka ehtivät klikata itsensä faebookissa "osallistun" tilaan saivat askartelupaikan sekä goodiebagin. Ne oli pakattu ihanalla logolla varustettuun paperikassin unohtamatta ihanaa pinkkiä pakkauspaperia! Ihanat järjestäjät olivat saaneet pakettiin paljon ihania tavaroita. Suurin yllätys itselleni oli, että Sinellikin oli tullut mukaan. Lisäksi on pakko mainita, että miitissä näkyi jäjestäjillä ihania PLF-logoisia paitoja ja huppareita sekä yksi mainitsi nähneensä penaalin!

Goodiabagin ihana sisältö

Tässä on goodiebagin sisältö! Paljon ihania tarroja, pari rullaa washia, plannerkoru, tähtileikkuri, tussi sekä huopapöllö. Osat tarra-arkeista oli suunniteltu ihan meitä varten! Eli saatiin ihania tarroja joissa luki esim #PlannerLoversFinland. Näiden ihanien juttujen saamisen takia on pakko tehdä listaa kaikista yrityksistä/etsykaupoista, jota olivat mukana!

Goodiebagin kokosivat

HUOM! Henkilöt, jotka ovat saaneet goodiebagin kannattaa tihrustaa tarkkaan PaigePalnsin tarra-arkkia!!! Sieltä löytyy jotain todella hyödyllistä, jonka takia on aivan pakko tilata lisää tarroja :)

Samat materiaalit lahjoitti Auroras Heart!

Miitissä pidettiin myös miittiplanspiraatioita. Ensimmäisessä kuului ottaa värit ihanasta PLF logosta, toisessa inspiroitua lausahduksesta "Kohti unelmia!" sekä kolmannessa käyttää samoja materiaaleja. Nämä ihanat materiaalit lahjoitti Auroras Heart. Hyviä uutisia heille, jotka eivät päässeet mittiin! Ekaan ja tokaan miittiplanspiraatioon voi osallistua, vaikka ei miittiin paikalle päässytkään. Ohjeet tähän löytyy ihanasta facebook ryhmästä Planner Lovers Finland

Teippitarha oli hengessä mukana, vaikka eivät myymässä ollutkaan.

Myös Teippitarha osallistui miittiin antamalla washeja miittiin käyttöön. Siellä sitten pyörittelin itselleni sampleja, joita voi myöhemmin käyttää! Osaa teipeistä käytin jo paikan päällä. Lisäksi miiteissä on ihanaa kun voi lainata tarvittaessa muilta paikalla olijoilta! Lisäksi suoritin yhden vaihdon sekä ostin kirppispöydältä ihania post-it lappuja.

Gorjus vihkonen sekä goodiebagin kaksi washia päätyvät arvontani settiin!

Vaikka goodiepagin sisältö, yhteiset materiaalit paketti sekä Teippitarhan pöytä olivatkin aivan uskomattomat, oli silti pakko päätä osteleen lisää tavaraa! En lähde erikseen eritteleen, että mitä ostin keneltäkin, mutta tässä lista kaupoista, jotka olivat paikalla. Jokaiselta tuli ostettua jotakin!

Myyjät

 • Dekorette
 • Heidin Korttipaja
 • Anun Putiikit
 • Nannan Paperi ja Helmi
 • Suomen Taidetarvike
Minun oma yhteiskuva plannereista

Lisäksi miitissä oli pakko ottaa ryhmäkuva. Ja koska plannereita on (muka) helpompi kuvata kuin ihmisiä niin otettiin plannereista tuo kuva. Kuvan-otto-operaatio osoittautui kuitenkin odotettua hankalammaksi, jonka takia päädyin välissä katselemaan myynnissä olevia ihanuuksia, jotka huusivat kaikki "osta minut!". Kuvan ottamisesta vielä sen verran, että paikkaa vaihdettiin parin otteeseen, asettelussa oli mukana neljä henkilö kun kaikki loput noin 40 henkilöä tuijotti vierestä, kaikkki 45 henkilöä halusi ottaa oman kuvan jne. Lisäksi kuvaan sai valita vain yhden kalenterin!

Osa tarroista pääsi heti käyttöön

Paljon saa tehtyä 8 tunnin aikana ja minut ainakin ympäröi nopeasti "hallittu" kaaos. Vastapäätä olevalla planneroijalla on ihme kolo, mutta piakkoin hän täytti senki :) Kiitos ihanasta päivästä kaikille ja nähdään toivottavasti pian!

:)

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, mahtavaa että linkitit kaupat ja kuva nähdä mitä muille tarttui kaupasta ja kirppispöydästä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lista on osittain ihan itselleni, johon voin palata kun on taas joskus rahaa.

   Poista
 2. Mahtavaa, että nautit! Onnistuttiin siis tavoitteessamme! :D Meillä järjestäjilläkin oli tosi kivaa, harmitti ainoastaan ettei ollut tarpeeksi aikaa et oltais ehditty jutella teidän kaikkien kanssa. Mutta sen verran teidän näkeminen inspiroi meitä, että täydellisestä uupumuksesta huolimatta alettiin heti innoissamme jo suunnitella seuraavaa miittiä! ;)

  VastaaPoista