tiistai 12. heinäkuuta 2016

Lankoja!


Kolme kerää eli 150g alpakkalankaa.

Hups! Nyt on tainnut käydä samalla tavalla kuin viime kuussa eli on tullut paljon lankaa, On tullut niin paljon, että vaikka tätä kuukautta on vielä yli puolet jäljellä tiedän ettei tämä tilanne ole enää korjattavissa.... Kuvan kolme kerää alpakka lankaa sain mummoltani! Ei ole hajuakaan mitä tekisin, joten jos jollain on joku kiva idea niin saa antaa.

Kuudessa kerässä miamia on 300g lankaa!

Nämä olen ostanut kahdella eri kerralla sekä kahdesta eri kaupasta. Ostin ekalla keralla kerän per väri Tokmannilta ja sitten pari kerille S-marketin 30% alesta. Koska värjäyserät ovat eri, taidan joutua raidoittamaan (vuorotellen kummastakin esim vihreästä kerästä) ettei näytä tyhmältä... Näistä tulossa joka tapauksessa projektipusseja nyt kun ostin jokaista väriä yhden kerän lisää. Voi olla, että teen pari pienempää pussia joululahjaksi. Varsinkin naisille löytyy käyttöä pienille pusseille.

Kaksi kesää Cotton bamboota painaa 100g.
Samasta alesta päädyin ostamaan myös Cotton bamboota. Tosta beigestä tulee varmasti kanssa virkattu pussi, mutta en vaan enää muista mitä visioin tosta valkoisesta kerästä. Valkoinen pussi kun oon niiiiiin epäkäytännöllinen!

Ostin sinisen ja harmaan kerän, jotka painavat
yhteensä 300g.

Lisäksi on suunnitelmissa neuloa veteraaneille juhlasukkia! Valkoinen kerä löytyi omasta takaa, mutta sinisen ja harmaan kerän ostin kaupasta. Oma tavoitteeni on neuloa kolme paria sukkkia tähän tempaukseen. Saa nähdä kuinka käy. Haastan myö muut mukaan neuloon kolme paria sukkia. Ohje sukkiin löytyy täältä. Ohjeen näkeminen edellyttää ryhmään liittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti