torstai 29. maaliskuuta 2018

Tauolta paluu


Päädyin keskeyttämään bloggaamisen siksi aikaa, että kirjoitukset ovat ohi. Maanantaina olivat viimeiset kirjoitukset ja nyt pääsen kirjoittamaan teille. Viime postauksesta onkin kuukausi, joten jokunen sukkapari on valmistunut, tai siis ainakin neulottu loppuun. En ole ikinä välittänyt päättelystä ja päädyin armahtaa itseni siitä. Onneksi sain helmikuun lopussa edes muutaman työn tehtyä loppuun ja pääteltyä "keskiviikon keskeneräiset" postauksessa esittelemistäni töistä. Nyt olenkin saanut niiden tilalle yli triplaten lisää pääteltäviä...


Jo ennen taukoa oli minulla postausidea-jono ja nyt se on räjähtänyt käsiin. Tuun varmaankin tekemään lähiaikoina monta koostepostausta, joissa on useampi pari sukkia (aika yksinkertaisia juttuja kun on tullut neulottua). Neulonta lievitti ainakin vähän stressiä ja Nexfliksin kanssa auttoivat minua selviämään hengissä stressaavan ajanjakson läpi. Vielä odotan sitä helpotuksen tunnetta, joka harmikseni ei vielä ole tullut. Ehkä osa syynä on se, että lukiourani ei vielä ole paketissa. Minulla on joitain inhottavia kursseja suoritettavana sekä kerrattava vuosi sitten suorittaneen biologian ylioppilaskokeen materiaalit. Hakemiini yliopistoihin pääsykoe (onneksi nykyään on yhteisiä pääsykokeita) perustuvat nimittäin juuri lukion oppimäärää. Eli luku-urakka ei olekaan vielä ohi. Pian nähdään kuinka usein pystyn seuraavan parin kuukauden aikana postaamaan. Tarkoitus olisi silloin tällöin kuitenkin saada blogia päivitettyä.

2 kommenttia:

  1. Onnea ylppäreiden läpi kahlaamisesta ja tsemppiä seuraavaan urakkaan! <3 Muistan itsekin, kuinka uuvuttava oma ylppärikevät oli. Pääsykoekirjatkin tuli luettua hyvin pitkälle sinne päin, kun en vaan jaksanut enää kirjoitusten jälkeen panostaa. Nipin napin pääsin kuitenkin yliopistoon - ja sehän riittää. Mutta jaksuja! Ja postailusta ei kannata ottaa ressiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on harmikseni pääsykokeisiin lukemisen lisäksi kolme uupuvaa kurssia, joten hieman hirvittää kuinka tulee luettua pääsykokeisiin. Onneksi sentään on samat, jotka olen jo aikaisemmin opiskellut todella hyvin (kylläkin vuosi sitten).

      Poista