lauantai 1. huhtikuuta 2017

Lankapaasto sekä langankulutus maaliskuu


Oon kaivellut kuukauden aikana niin jämä laatikkoa kuin myös keskeneräisten projektien kasaa. Ihan hirveen paljoo en kuitenkaan ole saanut pääteltyä, jonka takia ei ihan hirveen moni projekti pääse vielä tähän postaukseen. Mutta eiköhän ne pääse ensi kuun kulutuksiin :)

Yllä kuvassa olevat sukat on aloitettu viime vuonna, kesällä tai syksyllä. Toinen sukka oli jo valmis, mutta toinen jäi kesken kantapäätä tehdessä (mulla on harvemmin kantapäätä kohtaan mitään ongelmaa, mutta ehkä tuli joku työ joka keskeytti näiden neulomisen). Neljäs maaliskuuta repäisin ja neuloin sukat saman päivän aikana loppuun. Ja olen kyllä tyytyväinen, vaikka sinällään tarvetta taas uusille sukille ei olisi ollut... Onneksi löysin yhden henkilön, jolla on sukkatarve :) Hänelle haluan pikimmiten neuloa sukkaparin tai kaksikin. Hänellä on kyllä tietoinen kyseisestä ideasta, koska halusin toiveita yms kysellä :)

Lanka: Schachenmayr Regia 4-ply
Sukkapuikot: zing 2,5
Valmis: 4.3
Päätelty: 18.3
Paino: 66g
Lankapaastoon: 18g

Lankapaastoon saa ottaa huomioon ainoastaan 1.3-31.5 aikana neulotut grammat.


Aloitin neuloon itselleni tammikuussa kirjoitussukkia, jotka myöhemmi saivat nimekseen tsemppisukat. Ja ihan hyvin nämä hoitivat tehtävänsä kirjoitussalissa. Ei jalkoja palellut! Nämä ovat toinen kirjoneule projekti. Ekasta kerrasta on noin vuosi ja nuokin sukat esitelty mm tässä postauksessa. Näihin sukkiin käytin jämä keriä. Vielä jäi kaikkia värejä, mutta liilasta on tulossa jo uusi projekti...

Lanka: 7 veikka jämät
Sukkapuikot: 3,5 mm zing
Päätelty: 12.2
Paino: 90g
Lankapaastoon: 22g


Kirjoitin jo heti alkuun, että päättely kulkee hieman jäljessä... Mun periaate on se, että ei blogiin (eikä langankulutukseen) ennen kuin päätelty langanpäät. Minulla odottaa päättelyä pinkit junasukat, vihreet perussukat, jämistä tehdyt vihreet sukat sekä eilen valmiiksi saamani midsummer sukat arwetasta. "Aktiivisesti" puikoilla on liilat eukalyptus sukat sekä valkoinen toukkapussi, jossa pitäisi päätellä osa silmukoista ja alkaa neuloa huppua. Virkkaus asioissa minulla on kesken herkkujen virkkaus (pari valmista löytyy) sekä uniriepu. 


Maaliskuu
Langankulutus: 156g
Lankaa tullut: 0g
Yhteensä: -156g

Lankapaasto: 
Maaliskuu 40g

Oon tosi tyytyväinen siitä että lankapaasto on pitänyt!!! 
Eile kävin ekaa kertaa paston aikana tosi nopsaa lankoja katsomassa,
mutta eipä ne hirveesti houkutelleet. Jos olisin käynyt "kunnon"
lankakaupassa niin olisi varmaan käynyt toisin. Onneksi kävin siis
vaan tokmannilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti