lauantai 27. helmikuuta 2016

P*skarteluhaaste


Tämä on ensimmäinen p*skis johon todella olen onnistunut osallistumaan. Ehkä onnistun osallistumaan jatkossa hieman tiheämmin :) Tähän korttiin olen rehellisesti sanottuna tyytyväinen ja itse olen tykästynyt kanssa tähän korttikuvaan. Harmi, että ostin näitä 3D kuvia vain yhden arkin, jossa on kolme kuvaa. Tähän korttiin käytin vain alemmaista osaa, joten saan venytettyä ihania kuvia neljään korttiin (muita kuvia ei oikein onnistu jakamaan tai nallelta puuttuu toinen jalka). Tämän ihanan arkin toinen kuva löytyy kummityttöni ystävänpäiväkortista. P*skishaasteena on tällä kertaa luonnos, joka löytyy täältä.

6 kommenttia:

  1. Ihana kortti, todella. Olen sun blogissa eka kertaa ja olis niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin. Minä tykkään käydä kaikissa erilaisissa blogeissa, niistä saa niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kävin vastavierailulla sinun valoisassa blogissasi. Kuvien ottaminen näyttää olevan sinulla ainakin hallinnassa, itselläni siinä taitaa olla vielä paljon kehitettävää :)

      Poista