maanantai 29. helmikuuta 2016

Karkauspäivän postaus: Minun harrastukseni

Miksi tyytyä yhteen harrastukseen kun voi olla monia? Tässä postauksessä esittelen nopeasti harrastukseni karkauspäivä kunniaksi. Karkauspäivää haluan itse pitää yhtenä ylimääräisenä päivänä, jona saa luvan kanssa tehdä mitä haluaa, tehdä niitä asioita joita tulee liian harvoin tehtyä (tästä postuas myöhemmin) tai jotka on jäänyt syystä taikka toisesta tekemättä.Kirjojen lukeminen kuulu vanhimpiin harrastuksiini. Erityisesti pidän nuorten fantasiasta, mutta luen myös Nora Robertsin kirjoja (joista erityisesti pidän juurikin siitä sarjasta joku sijoittuu tulevaisuuteen). Hänen kirjojaaan olen lukenut useita kymminiä kappaleita sekä omistan useita kirjoja joita en ole vielä lukenut. Tämä johtuu siitä, että sain Kummini muuttaessa pienempään asuntoon hänen Nora Robertsin kirjat, joita olen aikaisemmin lainaillut osaa. Kesällä on kiva lukea ihan "normaaleja" Gummerruksen pokkareita

Toinen vanhahko harrastus on musiikin kuuntelu. Tätä pidetään ihan yleisenä harrastuksena, mutta en sitten tiedä kuinka moni sitä ihan todellisuudessaan kuntelee vain ihan puhtaasta kuuntelun halusta. Tämän voisi muuten hyvin yhdistää käsitöiden tekemiseen (edes villasukkia en pysty vielä tekemään katsomatta). 


Viimeaikoina on ottanut paljon aikaa lankatyöt. Tänä vuonna heti alkuvuodesta sain tehtyä elämäni ensimmäiset villasukat (meillä ei pakotettu tekeen koulussa). Pidän niin virkkaamisesta ja kutomisesta, joten lankatöitä voi pitää halutessaan minun kolmantena ja neljäntenä harrastuksena.


Korttiaskartelun löysin ennen viime kesää. Olen siihen kuitenkin totaallisesti rakastunut, vaikka nyt vuoden vaihteessa ollut siitä taukoa (viime viikolla kylläkin onnistuin keskeyttämään tämän tauon). Kaikkia harrastukasia kun ei ehdi tekeen samaan aikaan.

Kuudentena harrastuksena pidän muita askartelujuttujani mitä löytyy erityisesti viime vuoden joulukalenterista, joka kuitenkin jäi harmillisesti kesken (tänä vuonna suunnittelen kalenterin paremmin etukäteen). Esimerkiksi olen tehnyt suodatinpussiruusukransseja/-sydämiä, kynttilän pika tuunauksen, sudenkorentoheijastimia, adventtikynttelikön sekä onnistunut kasvattamaan suolaa.

Ja karkauspäivän kunniaksi vielä googlen logo
(toivottavasti lyhyt videon pääsee katsomaan jälkikäteenkin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti