perjantai 15. huhtikuuta 2016

Tänään se tuli!


Planspirraation #2 palkinto tuli perille!!! Ihana paketti ja ihana pöllöt (osoitetarrassa oli kanssa pöllöjä, mutta en halunnut ottaa siitä edellä mainitusta syystä kuvaa)! Paketin ihanuudet minulle lähetti Satu Otus-blogin pitäjä.

Varoitus!
Tämä postaus sisältää paljon hehkutusta
sekä ihania tuotteita, mitä katsellessa saattaa
syntyä lompakolle haitallista ostohimoa.


Ihanan pinkin metallinhohtoisen kuoren sisältä löytyy paljon kaikenlaista. Itselläni on siis bujo, jota tarkoitus käyttää kalenterina sekä päiväkirjana. Samalle sivulle kirjoitetaan niin suunnitellut menot sekä mitä muuta on tullut tehtyä (usein kun tuntuu siltä, että edes viikonlopuisin ei saa mitään aikaan...) PLF-tarroja voin liimailla päiville, jolloin on tullut askerreltua bujoa :) 


Raitaisen pinkin kääreen takaa löytyy viisi pelikorttia täynnä erilaisia washiteippejä! Itselläni ei ollut hirveästi washiteippejä, mutta millä (teko)syyllä saan nyt tilata Teippitarhalta lisää?


Lisäksi kirjeestä löytyy myös ihanan värinen pussi.


Pussin sisällä on ihana kukka klemmari! Näiden tekemisen haluan kyllä itsekin opetella. On kyllä ihanan näköinen. Ideoita ja vinkkejä klemmarien tekoon löytyy Satun blogista, jonka tekemä tämäkin klemmari on.Tämmöinen ihana tarra-arkki tuli vielä voittojen lisäksi bonuksena! Alkuperäisen voittopaketin kuvat löytyvät Our little blogin mm tästä postauksesta. Olen siis totaallinen pöllö fani, joten sopi minulle kuin nenä päähän!


Mukana on lisäksi vielä onnittelut sekä kortti, jota voi käyttää bujossa. Toinen puoli näkyy seuraavassa kuvassa :) Söpön tarralapun voinkin kiinnittää bujoni ekalle sivulle muistuttamaan, että aina välillä voikin voittaa,vaikka ei aina eikä edes joka toinen kerta. Tämä taitaa olla kolmas palkinto nyt vuoden sisään...


Kaikki ihanuudet vielä samassa kuvassa. Kiitos inspiroivista haasteista Our little blog sekä kiitos Satulle palkinnoista! Nämä ovat aivan ihania sekä paras tapa aloittaa viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti