maanantai 4. huhtikuuta 2016

Jehkotar CRAFTChallenge #6


Tämän kuukauden eka kortti! Ensimmäistä kertaa osallistun nyt Jehkotar CRAFTChallenge:en ja päätin ottaa korttiin mukaan tällä kertaa luonnoksen. Tämä kortin annan toivottavasti isoäidinneliöpeiton mukana lauantaina kummitytölleni :) Niin kuin kortista voi päätellä, pikku prinsessa täyttää vuoden. Alun perin synttäreitä piti mennä viettämään viime lauantaina, mutta pikkuinen oksensi keskiviikko ja torstai välisenä yönä. Pikkusiskoni kun oli keskiviikkona nielurisaleikkauksessa, ei voitu ottaa sitä riskiä että kyseessä on oksennustauti. Myös yhden oksennukset oksennustautia on ollut liikenteessä...


Tämä kortti on myös ikiomani paperipaaston 14 kortti. Kun 20 korttia on tehty, saan mennä papriostoksille!!! Siihen saakka täytyy yrittää selvitä näillä mitä kotoa löytyy. Hirveesti ei kotoa löydy ammatti-, ylioppilas- tai rippikorttimateriaalia, jonka takia hirvee hinku olisi päästä ostamaan niitä. Samoin hääkortteja olisi kiva tehdä pitkästä aikaa.

Ps. Olen täällä sormet, varpaat ja hampaat ristissä ja toivon pääseväni Jehkotar CRAFTChallenge:en kesä-DT:ksi. Muita projektia/töitä en itse asiassa kesäksi hakenut, koska päätin, että olen rankan vuoden päätteksi ansainnut kesäloman lisäksi kesätyöloman!

4 kommenttia:

 1. Wau! Upea työ. Kiitos kun osallistuit JCC:hen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tavoitteena on lisätä kerroksia ja yhden kerroksen onnistuin lisämään luonnoksen ansiosta tähän korttiin.

   Poista
 2. Suloinen kortti. Kiitos haasteeseen osallistumisesta.

  VastaaPoista