torstai 5. huhtikuuta 2018

Lankojen hävitys projekteja


En ymmärrä miksi minulla on niin monta eri kerää (monessa eri paksuudessa) ruskeeta lankaa vaikken oikein ruskeasta perusta. Ne on yllättäen lojuneet kaapissa. Nyt yritän niitä saada tuhottua. Muutama päivä sitten aloitin näiden sukkien jämistä sekä yksivärisen ruskeen jämistä jämäsukat.

Koko: 42
Lanka: Nalle
Puikot: 3 mm sukkapuikot
Paino: 80g
Metrit: 208m
Aloitettu: 23.2
Neulottu loppuun: 7.3
Päätelty: 2.4


En ole aikaisemmin perustanut jämäsukista, koska en oikein pidä raidoittamisesta. Sinisten jämäsukkien jälkeen innostuin tosi paljon ja hyvä niin! Olen värien kanssa aika arka, joten päädyin yhdistämään taikaa, gardeniin (kaksi kerän loppua) sekä harmaata. Harmikseni yksikää kerä ei loppunut. 

Liilat jämäsukat
Koko: 34
Lanka: Nalle
Puikot: 3 mm sukkapuikot
Paino: 60g
Metrit: 156m
Aloitettu: 21.3
Neulottu loppuun: 22.3
Päätelty: 3.4


Koska lankaa oli vielä hyvin jäljellä, päätin tehdä jämäsukkien jämäsukat. Joustinta neuloin niin kauan kuin harmaaa riitti (jaon kerän kahtia). Tämän takia joustin on hieman jännässä suhteessa verraten koko varren pituuteen. Jalkaosaa tein sileänä kunnes taika loppui. Kärjet tein gradenillla (sekä kantapään).


Liilojen jämäsukkien jämäsukat
Koko: 28
Lanka: Nalle
Puikot: 3 mm sukkapuikot
Paino: 47g
Metrit: 122m
Aloitettu: 22.3
Päätelty: 2.4

2 kommenttia:

  1. Kivoja jämäsukkia! Min pitäis tehdä jämiksiä nyt urakalla, ois nöttösiä useampiinkin... :) Ja mulla on ruskean langan kanssa niin, että sen neulominen jotenkin tökkii, mutta tykkään kyllä ruskeista sukista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itse en oikein edes välitä ruskeista sukista - varsinkin jos vaihtoehtona jotain värikästä -. Jämäsukkia tulee tänä vuonna varmaan neulottua monet.

      Poista