keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Loppuvuodesta tekemiäni kortteja

Mun käsityöharrastus into alkoi kortteilusta, vaikka sitä voi olla hankalaa uskoa! Muistan niitä hyvin huonosti tänne blogiin postata sekä teen kortteja koko ajan vähenemässä määrin, vaikka en oikein itsekään tiedä miksi. Ehkä on helpompaa, kaivaa lanka ja puikot esille kun lähteä levittelemään ja kaivelemaan laatikoista korttimateriaaleja. Muuta syytä tähän en oikein keksi. 


Kädentaidot messuilta ostetut ihanat eläimet pääsivät heti alakoululaisen korttiin. Kortti on minusta ainakin aika söpö . Tämä kortti eroaa hieman onneksi edes mun ns perskorteita. Alan nykyisin olemaan hieman turhankin kaavoihin kangistunut....


Tämä kortti meni joulukorttivaihtoparilleni. Joulukorttien tekeminen on ihan super kivaa! Harmi, että tänä vuonna jäi joululahjaneuleiden takia korttien tekeminen viime tinkaan, jonka takia en saanut kaikkea iloa irti askartelusta. Silti kivaa oli ja toisella silmällä tuli katsottua Napapiirin pikajuna sekä Joulupukki ja noitarumpu.


Tässä sitte muita tekemiäni joulukortteja :)
Sain myös tehdä vuoden ensimmäisen ja viimeisen valmistujaiskortin. Tuli aika kivan näköinen, vaikka ei itselleni mitään kummallista. Maltoinhan tehdä jonkun muun värisen kuin pinkin/liilan ja sainpa väkerrettyä perhosenkin.

PS. Olen päättänyt osallistua Ihanat ilahduttajat -facebook ryhmässä olevaan ystävänpäiväkorttien keräykseen. Kannattaa lähtee mukaan vaikkei tällä kertaa ehtisikään mukaan. Jatkossakin kerätään kortteja ilahduttamaan ihmisiä. Myös valmiskortit käyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti