torstai 25. tammikuuta 2018

Kummipojan asustesettiTein kummallekin kummilapselle asustesetin. Kummitytön setti löytyy täältä. Setit ovat melko samanlaiset, jonka takia tästä tulee lyhyt postaus. En viitsi kaikkea selittää "turhaan" kahta kertaa :) Kummipojan setissä jouduin leikittelemään hieman väreillä, koska baby merinoa ei löytynyt kumpaakaan (harmaata tai turkoosia) riittävästi omista varastoistan. Tämä lanka on nimittäin aiheuttanut hieman päänvaivaa, kun olen pohtinut mitä tästä neuloisi. 


Lapaset
Lanka: Novita Baby wool
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Paino: 32g (kummitytön lapasten perusteella)
Koko: taaperoLanka: 7 veikka
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Paino: 72g
Metrit: 144m
Koko: 2,5 vuotias taapero
Aloitettu: 1.1
Valmis: 5.1

Nämä sukat olivatkin vuoden ensimmäinen projekti.
Olen kyllä totaalisesti tykästynyt kirjoneuleisiin :)


Johtuen tämä vuoden neuletavoitteistani (jotka ovat ennemminkin haaveita) laittelen tämän vuoden aja ylös töistä myös niihin menneet metrit. Tavoitteena kun olisi kuukaudessa neuloa 600 metriä lankaa. Ja luonnollisesti mukaan laskuihin otetaan vain päätellyt projektit, joita on aika hyvin kertynyt itselleni... Niillä onkin sit mahdollista edesauttaa joinain kuukausina, jos neulominen/virkkaaminen tökkii. 
Lanka: Novita Baby wool
Paino: 61g
Pyöröt: 40cm 4mm
Metrit: 138m
Koko: 2,5 vuotias taapero
Aloitettu: joulukuu 2017
Valmis: 5.1

Päättelyn venähdyksen vuoksi tämä pipo pääsee myös mukaan metriseurantaan!


En oikein ollut tyytyväinen ohjeen mukaisiin kavennuksiin. Päädyin sit lopettaa heti kavennukset aloitettua pintaneuleen. Vähän turhan nopsaan tuli kavennettua tässäkin pipossa. Ja kummastakin piposta lopulta tuli aika reilu. Vaikka vähän jännitinkin tuleeko liian pieni... 


Lanka: Novita Baby wool
Pyöröt: 40cm 4mm
Paino: 45g
Metrit: 102m
Koko: 2,5 vuotias taapero
Aloitettu: joulukuussa 2016
Valmis: 5.1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti