sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kortteja pitkästä aikaa!


Tänä vuonna olen tehnyt vain kaksi pikakorttia, jotka tein kummilapsilleni ystävänpäiväksi. Eilen tsemppasin itseäni ja sain tehtyä kuusi korttia! Nämä kuusi korttia ovat oman paperipaastoni 3-8 kortit, joten kahdestakymmenenstä kortista puuttuu vielä kaksitoista. Haluaisin saada tehtyä myös hyväntekeväisyyteen pari eläinkorttia. Olen jo kahdesti aikaisemmin samaan paikkaan lahjoittanut kortteja ja viime kerrasta on noin kuukausi. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa olisi tarkoitus tehdä kortteja juuri tätä tarkoitusta varten eikä kaiveilla sopivia kortteja jemmasta. Tässä postauksessa olen yrittänyt laittaa kuvat valmistumisjärjestyksessä.


Kortti 3/20
Tällä kortilla sain vihdoinkin osallistuttua p*skarteluhaasteeseen, johon olen kesästä asti halunnut osallistua. Luonnoksen avulla oli helpohko tehdä pitkästä aikaa hitaalla kaavalla kortteja. Uudet*: äv-tarra sekä pieni kukkanen.


Kortti 4/20
Tässä on käytetty paria uutta* juttua kuten kuvaa, kukkaa ja dropseja. Kortttipohjat ovat uudehkot ja tämä on kolmas kortti tällä reunalla, jonka hankkimista harkitsin pitkäään sekä jouduin odottaan että tulee tiedettyyn kauppaan lisää myyntiin. 


Kortti 5/20
Ihana korttikuva ostettu Kädentaidot- messuilta Tapereelta. Uusia* ovat kukkanen, korttikuva sekä dropsit. Dropseja minulta löytyy itseasiassa kolmea eri punaisen sävyä: joulun punaisia, liilaan vivahtavia sekä tässä kortissa käytettyjä vaalean punaisia. 


Kortti 6/20
Tämä kortti sopii mielestäni niin lapselle kuin esimerkiksi ajokortti onnitteluna. Uusia* luulisin olevan ainoastaan kuviopaeri, mutta en ole kakkupaperista ihan varma. Todella vanhoja (minun mittapuulla) on ainakin auto. Kulmat ovat myös unohtuneet unholaan liian pitkäksi aikaan, mutta ihan en uskalla sanoa niitä vielä vanhaksi. 


Kortti 7/20
Vanhoja ovat myös tässä kortissa tuo auto ja sain ne nyt tällä kertaa käytettyä kokonaan pois. Nyt olisi hyvä saada tehtyä miehille lisää kortteja elikä vielä tekemistä riittäisi, mutta ei kaikkea kerralla :) Uusia*: kumpikin kuviopaperi. Tämä kortti on kyllä totaallisesti oman tyylini ulkopuolella :)


Kortti 8/20
Tässä kortissa ehdottomasti vanhaksi luetaan nuo vaunut. Uusia* tässä kortissa ei ole muuta kuin kuviopaperi ja kaksi dropsia.

* Uutena juttuna pidän esimerkiksi kukkapakettia, josta yhtään kukkaa en ole käyttänyt ennen kyseistä askartelukertaa. Asia on uusi, vaikka se olisi lojunut käyttämättömänä/avaamattomana parikin kuukautta. Uusien asioiden mukaan pyrin yhdistämään myös vanhoja juttuja, jotta kortteissa ei käytettäisi pelkästään uusia juttuna (ja vanhat jäisi lojumaan kaappeihin).

Nuoret huom!
Facebookissa on ryhmä nuoret kädentaitajat . Tarkkaa ikärajaa ei ole määritelty, mutta mikäli olet vielä opiskelija (etkä ole tehnyt välissä useaa vuotta töitä) sovit varmasti ryhmään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti