lauantai 27. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräiset-haasteen työ etenee!

Ohjeessa ei mainittu millä silmukoilla pussukka virkataan, mutta kuvien
perusteella valitsin kiinteän silmukan .

Uskomatonta, mutta totta. Sain itseni aloittamaan Novitan puuvilla-bambu langasta itselleni pussukan. Tämä lanka kuuluu Kevään keskeneräiset-haasteen lankohin. Jes! Haasteeseen osallistuin keskiviikkona ja jo perjantaina sain aloitettua pussukan virkkaamisen. Kaivoin jo vetuketjunkin jemma-nimisestä paikasta. Pussukkaan on tarkoitus jaksaa ahertaa myös ohjeen mukainen ihana kukkanen tai mikäli ei ota yhtään luonnistuakseen voi myös yrittää ehdä Anelmaisissa olevan kukkasen.



Samasta jemma-nimisestä paikasta löytyi myös kukkaron kehykset. Ehkä saisin virkattua itselleni kolikkopussukankin samasa langasta? Täytynee alkaa etsimään ohjetta, jossa käytetään normi kehystä, jossa ei ole langalle tarkoitettuja reikiä.


Ostin vähän aikaa sitten itselleni Clas Ohlsonilta termostaattimukin. Käsitöitä tehdessä kaakaollani on tapana ehtiä jäähtymään ennen kuin olen juonut edes puolia. Tämän takia ostin itelleni tämän mukin heräteostoksena, jota en todellakaan ole katunut. Nyt saan juoda kaakaoni kuumana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti