sunnuntai 7. elokuuta 2016

Piti laittaa vaan kaksi korttia


mutta toisin kävi. Paperipaaston osalta ei ole mennyt viime aikoina hirveen hyvin. Sorruin Sinellistä ostaa arkillisen hää aiheisia kuvia sekä yhden numero-arkin. Numero-arkki oli ihan tarpeellinen, mutta en ihan tiedä hää-arkista. Kuitenkin olen siitä saanut jo tehtyä kaksi korttia (joista toinen on kortti numero 28 josta ei ole kuvan muodossa edes todistusaineistoa). Yllä oleva kortti on kortti 29/55 ja olen poikkeuksellisesti itselleni niin kiltti, että en lisää maksimiin yhtään. Tämä kortti menee jemmaan odottaan sopivaa tilaisuutta.


Perus kukka kortteja tarvitaan aina. Tämä on kortti 30/55. Tähän sain lopultakin käytettyä materiaaleja setistä, jonka olen ostanut jo jonkin aikaa sitten tämän loman aikana.


Tämä on kortti 31/55. Niin kuin arvataa voi, meni rippikortiksi pojalle. Pojille olen huono tekeen kortteja, mutta mun materiaaleilla olen tyytyväinen tähän. 


Lisäksi tein kummipojalleni tikku kortin tuhottavaksi. Oli ensimmäinen! Noi lirputin nauhat olivat aluksi pidemmät, mutta kissan takia päädyin leikkaamaan niitä kyhyemmiksi ettei käy huonosti. Hyvin pian yksi vuotiaan leikeissä paperipilli oli jo mutkalla :) Tämä kuitenkin kortti 32/55.

Kun olen tavoittanut tuon 55 kortin rajan (eli tehnyt lisää 23 korttia), saan luvan (itseltäni) käydä ostamassa paperiaskartelukamaa. Tällöin lisään tarvittavien korttien määrää (joka nyt on 55) ja yritän malttaa tehdä tarpeeksi kortteja ennen seuraavaa ostokertaa. Niin kuin alusta voi päätellä tämä ei ole ihan onnistunut. Jotkut saattaa miettiä miksi pitää rajoittaa asioita tällä tavalla. Vastaus on tämä. Kävin tuossa juuri autokoulun, josta maksoin 500€ (vanhemmat maksoivat loput) ja toinen vaihe suoritetaan n kuukauden päästä eli 180€. Lisäksi kahden vuosen sisällä ja aikaisintaan 3kk kortin myöntämisestä pitää käydä kolmas vaihe 340€/420€ riippuen ajaako omalla vai autkoulun autolla. Opiskelijalle kun ovat kovia summia ja loput vajaa 600€ tulen maksaan itse. Kuukausiraha kun on 35€ niin täytyy tehdä vähän ylimääräistä rahaa, että saan noin maksettua. Säästössä on sen verta rahaa, että saan vielä nipin napin ton toisen vaiheen maksettua, mutta en haluaisi sitä siihen täysin tuhota... Eli hirveesti ei voi mitään ylimääräsitä ostaa :) Huom! En voi ostaa hirveesti mitään! En lankaa, paperia tai muutakaan. Tämäp pitää yrittää saada tonne omaan pääkoppaan.

2 kommenttia:

  1. Hei! Teetkö sinä kortteja myyntiin? Hintaa tuollaiselle hääkortille utelisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen myös myyntiin :) Tuon tai samantyylinen kortti maksaa 4€+pk. Kortteja myyn facebook sivustollani Handmade by Saija https://www.facebook.com/handmadebysaija/

      Poista