tiistai 28. kesäkuuta 2016

Tiskirätti ja pipo

Käytän nykyään ainoastaan itsetehtyjä rättejä pölyjen pyyhkimisessä.
Rohkaistuin hieman ja lähdin kokeileen tiskirättiä vähän muutakin kuin vain kiinteää silmukkaa. Ohjeen tähän löysin yhdestä blogista, mutta en voi sitä tähän kirjoittaa. Syynä se, että kirjassa olevaa ohjetta ei saa jakaa blogissa (vaikka toinen olisi näin tehnytkin)... Ohje löytyy kuitenkin kirjasta 200 virkattua ruutua. Ohje oli ehdottomasti helppo, jonka takia voin suositella tätä!

Blend bamboo oli sen verran mukavaa virkattavaa, että on pakko
ostaa lisää. Ehkä teen lisää tiskirättejä
KYH työ 23
Lanka: Blend bamboo
Koukku: 3,5
Paino: 24g
Tehty: 23-27.6

Noin yksi vuotiaalle valmistuu pipo nopeasti 7 veljestä.
KYH työ 18
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 4 mm (pyöröt sekä myöhemmin sukkapuikot)
Ohje: täältä
Paino: 34g
Tehty: 16-26.6

Tämä on ensimmäinen pipo tässä neulevillityksessä! Viime villityksestä on tuhottomasti aikaa ja taisin silloin olla ehkä jotain kymmenen vuotta vanha. Tämän työn valmistumista viivästytti langanpäiden päättely. En vaan ole viime aikoina tykännyt, koska olen jotenkin onnistunut hukkamaan kyseisen taidon! Viime aikoina olen onnistunut jotenkin päätteleen koko ajan niin, että päättely näkyy rumasti oikealla puolella. Täsätä syystä saankin päätellä ja purkaa jne. 

Näissä kauniissa vihkoissa on harmikseni vain 24 sivua...

Tänään sain lisäksi kaksi vihkoa, joista toinen tulee arvontaa. Arvonta on vielä sunnitteluasteella ja on suunnattu planneraskartelijoille :) Lisäksi sain tänään kaksi virkkuukoukkua, jotta saisin lopultakin korit valmiiksi. Instassa seuraajat tietävät, että olen kaikki aikaisemmat kolme virkkuukoukkua (koko 8) saanut rikottua...

perjantai 24. kesäkuuta 2016

KYH töitä taas

Villasukkia

7 veikasta valepalmikko sukkaa 3,5 puikoilla.

Esittelen nyt jotain KYH sukka aloituksiani. Yllättävän monet on itselleni, koska olen niin huono antamaan... Ehkä sitä pitäisi opetella. Isän sukat on muuten edelleen antamatta. Nämä sukat eivät kuitenkaan ole itselleni vaan siskolleni kiitos/tsemppi sukat. Lankana 7 veikasta vanha liila puikoilla 3,5 (kuvassa olevat ikivanhat puikot ovat ns seisontapuikot). Silmukoita laitoin kuvion takia 45 ja koko pitäisi olla 36. Toivottavasti tulee oikein kokoista. Varsi näyttää hirveen pieneltä. Tämä on tosiaan KYH työ 19. Toinen pari on aloitettu ja samassa kohdassa menee.


Nämä ovat sitten ovat itselleni. Eka kerä Regiaa ja katsotaan minkälaisen tuomion saa. En vielä osaa sanoa varmaksi. Päädyin käyttämään kanssa 3,5 puikkoja. Ihan perussukkaa tulossa ja ovat KYH työ 25. Nämä tein varalta, jos jonkun työn kanssa tulee bugi.  


Tämä sukkapari itselleni on ehdottomassa vaarassa jäädä valmistumatta. Ei oikein inspiroi ja on niiiin hitaasti neulottavaa Dropsin Fabel lanka. Puikot ovat koko 2,5. Toinen pari on resorissa. Tämä on itseasiassa ihan ensimmäinen KYH työ.


Otin tän mukaan, mutta en muistanut ottaa ohjetta... Joten ei tule tämä valmistumaan parin päivän aikana ollenkaan. Muistin sentään ottaa mukaan! Tämä on KYH työ 15 ja itselleni on tulossa. Lankana on nalle ja puikot koivupuikot 3. 

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Jyväskylässä


Miten meni niinkuin omasta mielestä? Ei hyvin, sanoisin. Paperipaasto ei suju hirveen hyvin. Onneksi saan asian korjattua tekemällä kortteja. Ihan turhuuksia ei tullut osteltua, koska olen huomannut että aikuisille sopivat korttikuvat ovat vähissä. Leimasimia en ole onnistunut vielä käyttämään, mutta lisää oli pakko ostaa... Saa nähdä jos nyt lomalla ehtisi harjoittelemaan hieman värittelyä, jos sitten vaikka innostuisinkin noista leimoista. Paperipaaston maksimiin lisään 10 eli nyt ollaan tilanteessa 27/55 eli kun 38 korttia on tehty on ostot ja tekeminen omasta mielestäni hyvässä suhteessa. Eli kortteja tekeen!

Vanhempaa 7 veljestä lankaa.

Jyväskylästä löytyi yhdestä kaupasta vanhempaa 7 veljestä 10€ 3 kerää ja pakko oli ottaa. Minusta kumpikin väri on jo poistunut eikä niitä enää juuri mistään saa. Liilasta pitävä siskoni on joutunut tilanteen pakosta irtisanomaan itsensä ja aloittanut hirveen työn etsintä tsempin. Tämän takia ajattelin tehdä tsemppisukat sekä kiitossukat, koska hän sai osaltaan mut koukutettua tähän neulomisen maailmaan. Siskolleni ei ole neulominen niin iso juttu, mutta ei villasukista varmasti mitään haittaa ole.


Lisäksi käväisin Iittalan Outlet myymälässä ja ostin kymmenen kappaletta Aino Aalto juomalaseja (niitä tosi perinteisiä) 20€. Sain lisäksi alennuksen Sinelliin! Täytyy käydä ostoksilla 25€ niin saan 5€ alennuksen :)



En ole vielä varma, mutta taidan päästä Jyväskylän neulefestareille! Aivan varma en vielä ole mutta sen näkee sitten.

torstai 16. kesäkuuta 2016

Bujon heinäkuu aloitettu

Bujoni jokaisen kuun aloitukseen varaan aina sivun, johon saa kirjoitettua
kaikki kuukauden tärkeimmät päivät yhdelle sivulle.

Sain tänään aloitettua heinäkuun bujooni, jonka alkupäästä tulikin tosi keltaisvoittoinen. Olen nelosluokalta lähtien vihannut keltaista, mutta nyt netin siedätyshoitona oppinut pitämään siitä. Käsityöryhmissä kun on mahdotonta vältellä jotain tiettyä väriä. Tänään sain kirjeen Teippitarhalta, jossa oli tilaamani neljä rullaa washia, washileikkuri sekä paketti söpöjä pusseja, jotka yllätys ovat keltaisia valkoisilla palloilla. Rahaa jouduin tuhlaamaan kyseisen tilauksen eteen peräti 1,50€. Voitin tästä postauksesta 20€ lahjakortin, jonka ansiosta sain säästeltyä omia rahojani :)

Pikkusiskoni on todella jätskityyppiä, jonka takia
oli pakko laittaa bujoon hänen päiväänsä jäätelö tarra.

Tähän sivulle laitoin heti tota uutta ihanaa keltaista teippiä! Tykkäsin. Pakko oli lisäksi kirjoittaa muistutus pikkusiskon synttäreistä sekä siitä, että "Vielä yli puolet lomasta jäljellä". Olen hieman huono käyttään tollaisia tekstitarroja, mutta päädyin niitä tähän sivuun laittamaan muistutukseksi siitä, että kesä ei todellakaan ole vielä ohi!


Samasta kesästä muistuttaminen jatkuu myös seuraavilla sivuilla. Kuvassa oleva nuoli teippi tuli tänään myöskin Teippitarhalta. Ihanat kesätarrat ostin Tampereen kalenteriaddiktien miitistä, joka pidettiin Anun puutikit kaupan tiloissa. Postaus tapaamisesta/ostoksista täällä.


Usein käytän bujossani

  • ohuita tusseja/stabiloita
  • tarroja
  • washeja
  • papereita (uusin villitykseni)



Vikaan bujon aukeamaan - minkä tein tänään - sain
jätettyä keltaisen pois ja testailtua kirjeen loput teipit

Lisäksi onnistuin käyttämään kahta muutakin kirjeessä tullutta washia. Raita sekä kolmio washi tulivat tänään minulle. Samoin sain käytettyä ensimmäistä kertaa tota kirsikka washia. Instaan olen postannut kuvan käyttämättömistä washeistani, joita yritän nyt saada käytettyä :)



keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Valeampiaisenpesä sekä loppu puolen vuoden odotukselle

Valeampiaisenpesä painaa noin 16 g.
Facebookissa on tullut törmättyä aika paljon valeampiaisenpesiin ja kovasti olen tahtonut virkata itse sellaisen. Selkeitä ohjeita ei tuntunut mistään löytyvän kunnes sitten törmäsin onnekseni tähän linkkiin, jossa on hyvä ohje pesään. Ohje on helppo ja sopii hyvin aloittelijalle/vähemmän virkanneelle (kuten minulle). Ohjeessa on ainoastaan pylväitä (sekä kavennuksia). Valeampiaisenpesä oli minulla yhden päivän projeketi, jonka takia se olikin mainio KYH projekti. Tämä pesä on siis KYH työ 14. Tähän käytin nallea, jota jäi yli isäni villasukista (jotka ovat muuten edelleen antamatta). 

Ohje: täällä
Lanka: Novita nalle
Koukku: 2,5
Langankulutus: 8g

Odotus loppui

Trikokuteen virkkaaminen vaatii opettelemista ja tottumista,
mutta kyllä siitä kori vielä tulee. Tämä kori on KYH työ 17.
Olen nyt tammikuusta etsinyt lasikaappiini sopivia koreja, onnistumatta. Lopulta luovutin ja totesin, että itse ne joudun virkkaamaan. Pian sain huomata kuinka kalliit ontelokuteet on. Lisäksi laskeskelin, että tarvitsisin kahteen koriin 3kg ontelokudett. Lopulta päädyin virkkaamaan halvempaa trikookudetta. Ostin lisäksi puisen Dropsin virkkuukoukun, jonka sain helposti katki. 

Vinkki! Jos et kahden vedon jälkeen saa virkkuukoukkua irti, yritä toista taktiikkaa. Jos et toimi näin, virkkuukoukku menee rikki. Tämä ongelma ei ole ainoastaan puisissa koukuissa vaan ihan minkä tahansa koukun voi saada rikki, uskokaa tai kokeilkaa itse!

Tältä näyttää 10 kiloa trikookudetta. Osa odottaa edelleen
kerimistä, mutta suurin osa (6kg) on jo palloina.

Innostuin vahingossa tilaamaan 10kg vyyhtiämätöntä trikookudetta, koska ei saanut pienemmissä erissä näin halvalla! Nyt ainakin riittää niihin kahteen koriin sekä luultavasti saan myös kaksi huoneessani olevaa ruskeaa koria korvattua myös valkoisilla koreilla. Tulee kivan yhtenäiset. Ensin vähän hämmennyin siitä miltä tuo trikookude näyttää/tuntuu. Tulee mieleen vähän sideharso, mutta virkkauksessa kyseinen asia ei kyllä näy, joten tyytyväinen olen. 

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Söpöilykortteja


Oli pakko vaihteeski tehdä söpöilykortteja pienokaisille. Niistä piti tulla sukupuolineutraaleja ja omasta mielestäni onnistuin hyvin. Paperit ovat kummassakin kortissa uusia, mutta mukaan on ujutettu "vanhoja" juttuja. Tämä on kanssa ehdolle kummipojalleni! Saa nähdä minkä kortin annan :) Tämä on paperipaaston kortti 26/45.


Tähän sain kivasti käytettyä noita kukkia mitä muistan laiskasti käyttää. Näissä kummassakin olen saanut käytettyä noita "normaaleja" korttipohjia, joissa ei ole rakastamaani piparkakku reunaa. Näitä pohjia löytyy tosi paljon (50 kappaletta), jonka takia olisi hyvä saada käytettyä noita myöskin. Tämä on kortti 27/45. Nyt on kaikki 7 korttia esitelty. Seuraava kortti postaus tulee silloin kun saan tsempattua ja tehtyä lisää kortteja (sen sijaan että menisin siitä mistä aita on matalin ja neuloisin).

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Valmistuneita KYH töitä


Olen innostunut neuloon tv-neuleena vauvoille tumppuja. Aloitusta ja kärkikavennuksia lukuun ottamatta pystyn neulomaan nämä katsomatta puikkoja (ja työtä). Syy vauvojen tumppujen neulomiseen on se, että paikallinen neuleyhdisty kerää tumppja ja vie niitä Hämeenlinnaan sairaalaan pienokaisille annetttavaksi. Oli pakko osallistua! Neljä paria olen tehnyt, joista nämä kaksi paria olen saanut pääteltyä. KYH työt 9 ja 10.

Lanka: Novita Wool
Puikot: 3,5
Paino (2 paria): 24g


En käytä pölyjen pyyhkimiseen enää muita rättejä kuin bamburättejä. Ekaa kertaa tein rätin Blend bamboo langasta ja tuli ohkasemman tuntuinen kuin muista (Novi puuvilla-bambu). Vielä ei ole päässyt käyttöön, vaikka syytä olisikin pyyhkiä pölyjä (valkoisissa huonekaluissa auringon paistaessa ikkunasta kaikki pölyt näkyy). KYH työ 7.

Lanka: Blend bamboo
Virkkuukoukku: 2,5
Paino: 28g


Loppuun oli pakko laittaa vielä kuva kerästä,
jonka ihan itse taioin vyyhdistä. Alku ja loppu oli
hidasta, mutta muuten oli helppo/nopea projekti.

lauantai 11. kesäkuuta 2016

KYH töitä


Nämä ovat KYH työ 13. Tänä vuonna sai ottaa UFO:ja mukaan ja päädyin hyödyntämään kyseistä mahdollisuutta, Isän synttärisukat valmistuivat lopultakin kahden kuukauden odottelun jälkeen! Seuraavaksi pitäisi vain keksiä miten annan nämä. Voisi kuvitella olevan helppo juttu, kun asun kotona... Mutta ei ole! Ehkä päädyn taas jättämään keittiönpöydälle, josta isä voi ne aamulla löytää.

Lanka: Novita Nalle
Puikot: koivusukkapuikot 3
Koko: 42
Paino: 78g


KYH:in aikan on tullut aloitettua neljä paria lapasia. Nämä meneät paikallisen neulejärjestön kautta Hämeenlinnaan vastasyntyneiden pienokaisten käsiin :) Ennen sitä olisi paljon pääteltävää, mutta eiköhän sekin onnistu. Langaksi näihin valikoitui Novita wool (ei enää myynnissä), jolle en ole keksinyt yrityksistäni huolimatta mitään kivaa käyttöä. Nyt keksin! Ensimmäinen kerä on tuhottu ja toinen pinkki kerä odottaa tuhoutumistaan. Lisäksi minulta löytyy (ei vaan hajuakaan mistä) valkoinen kerä samaa lankaa, joka joutaa myöskin vauvojen lapasiksi. Kuvassa olevat lapaset ovat KYH 9, 10, 12 ja 13 :)

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Erillainen kortti


Olen rehellisesti sanottuna onnistunut yllättävän hyvin pääsemään irti "turvallisista" korteista ja päässyt testaileen erilaisia asettelumalleja. Olen niin hyvin päässyt eteenpäin, että olen onnistunut hukkaan johonkin mun kakku-/pitsipaperit, joita käytin aluksi todella paljon... Olen siis syystä toimintaani korttisaralla tyytyväinen. Tässä kortissa todella erilaista itselleni on se, että pääpaino on tekstissä eikä ole erikseen mitää korttikuvaa/3d-kuvaa, joka on kortin tärkein asia. Jatkossa kun vaan muistaisi/uskaltaisi ostaa elävämpiä pohjia sekä käyttää korteissa tilkkupussissa olevia kuviopapereita niin tulee kivaa lisää korttiin. Tässä kortissa ei ole mielestäni mitään uutta uutta, mutta kohtalaisen uusi on setti mistä tuli tausta paperit. Lisäksi tungin korttiin ton kukan sekä dropseja, jotka ovat uusinpia hullutuksiani :) Tämä kortti on paperipaaton kortti 25/45.

torstai 9. kesäkuuta 2016

Kaksi naistenkorttia


Tänä vuonna on hieman ollut huonoa omatuntoa siitä, että omistan paljon korttimateriaaleja, mutta säilytän niitä kaapeissa koskemattomina. Nyt ei enää tarvitse olla pahoillaa, koska sain tällä viikolla (teksti kirjoitettu 5.6) tehtyä peräti seitsemän korttia (joista yksi kylläkin oli tuunaus)! Tässä on paperipaastoni kortti 23/45.


Tämä on siitä "outo" kortti, koska tässä on kaikki vanhoja materiaaleja! Yleensä korttiin minun on pakko tuupata jotain uusista jutuissa, mutta tässä tosiaan kaikki vanhoja. Säästelen neulonta/virkkaus harrastuksesta päättelylanganpäitä, joista saa hyvin tehtyjä rusetteja kortteihin. Tämä taas on kortti 24/45.

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kesäsukat


Nämä sukat oli tarkoitus saada valmiiksi ennen KYHiä, mutta en onnistunut. Ensimmäisinä KYH-päivinä sain nämä neulottua loppuun, mutta päättely jäi uupuun.... Olin itseni kanssa sopinut, että someen ei tule ennen kuin on päätelty. Lopulta ei sitten auttanut muutakuin päätellä, että saisin tänne blogiin näkyviin myös näitä lankatöitä :)


Ohje: Piirakat
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 bambu sukkapuikot
Koko: 38-39
Paino: 102g


Itselläni on tapana neuloa kahta sukkaa samaan aikaan eri sukkapuikoilla. Langat ei mene solmuun eikä tule muitakaan kummallisuuksia vastaan kuten luuppauksessa (ei hajuakaan miten kirjoitetaan). Tämän kerän ostin lankapaaston aikana kiitokseksi itselleni keltasvihan kadottamisesta. Tämän takia nämä sukat ovat itselleni :)


Tänään kävin paikallisessa torihäppeningissä moikkaamaassa paikallista neuleyhdistystä! Tämä oli ehdottomasti tärkein juttu, mutta samalla tuli tietenkin ostettua jotain... Rohkaistuin ja ostin ensimmäisen vyyhtini! Tästä tulee toivottavasti joku aivan mahdottoman suloinen huivi. Vyyhdissä on 230g sekä on hieman paksumpaa kuin fingering, mutta tulee toivottavasti ihanan huokoinen, kun teen 5 puikoilla (jotka ihme kyllä löytyy jo kotoa eikä tarvitse ostaa). Ensiviikon tiistaina tai torstaina tarkoitus mennä ensimmäiseen neuletapaamiseen, jonka järjestäjänä toimii paikallinen neuleyhdistys.


Ja vähän todistusaineistoa siitä kuinka ekat kuvat ei mennyt itselaukaisimella ihan putkeen (eikä kyllä lopullinenkaan kuva, joka on ihan vinossa). Kuvassa olevat ihanat housut ovat ehdottomasti tämän kesän lempparihousut :)

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Ylioppilaskortti


Itse en päässyt tänä vuonna yksinkään valmistujaisjuhliin, mutta sain tehdä pari korttia (sekä jouduin istuun puuduttavat pari tuntia katsomassa lukiollani järjestettävää lakitustilaisuutta). Omasta mielestäni kivan värinen kortti sekä onnistuin olemaan kaavoihini kangistumatta :) Tämä on tosiaan paperipaaston kortti 21/45.

Lankakaupoilla Tampereella


Keksin vähän harhaanjohtavan otsikon, mutta sillä mennään. Ostin Adlibrikseltä Dropsin Fabel lankaa. Lanka on ohuinta mitä olen neulonut, mutta eniten itseäni kuitenkin hirvitti miten toimitus tulee onnistumaan (aikaisemilla kerroilla ei ole mennyt ihan nappiin). Langat tuliva noin viikko sitten ja olin tyytyväinen. Tilasin tosiaan kuusi kerää, joista yksi on jo puikoilla (KYH työ 1).


Pääsin lopultakin käymään Lankamaailmassa, josta olen jo haaveillut jonkin aikaa (mummoni vinkkasi minulle paikasta). Isäni, joka heitti minut aamusta miittiin, kuskasi minua myös kahteen lankakauppaan. Kauppaan menin ostamaan 2,5 puikkoja Dropsin Fabel lagan takia ja löysinkin kivat puikot, jotka perinteisesti unohtuivat kuvista... Lisäksi oli pakko ostaa yksi kerä Blend bamboota, jotta ostosten summa ylittäisi 10€ ja saisin kaksi Fiori kerää ilmaiseksi!


Lisäksi käytiin Ompelijanmaailmasta, josta nimestään huolimatta löytyy myös lankoja! Isäni itseasiassa halusi itse käydä täällä, koska tunsi omistajan/pitäjän joten sinne siis mentiin. Mukaan tartuin 6-säiketistä Regiaa sekä tarvikkeet itse virkattuun pussukkaan. Enää tarvitsee löytää jostain ohje!

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kalenteriaddiktien Tampereen miitti


Noin viikko sitten lauantaina kiskoin itseni aikaisin (eikös viikonloppuisin 8.30 olekin aikaisin?) sängystä ylös, jotta ehtisin Tampereen miittiin Kangasalalle. Ihanasti otettiin vastaa nuoresta iästäni huolimatta ja pystyn (toivottavasti) pienemmällä hermoilulla tuleen heinäkuussaa Tampereelle koko Suomen PLF miittiin :) Lauantaina osallistun varmasti, mutta sunnuntai on vielä harkinnassa, koska en Tampereella asu, kukaan tuttu ei asu eikä halua olisi (rahan takia) matkata edes takas bussilla. Yllätys yllätys unohdin taas ottaa kuviin mukaan kaikki jutut :/ Emilialta sain hänen tulostamiaan liimattavia säämerkkejä sekä pastillisävytteisiä tarroja :) 


Kahdessa edellisessä kuvassa olevat ihanuudet sain miitissä Sadulta. Toivottavasti ehtisin ensi miittiin mennessä tehdä kettu askartelukuvista itselleni klemmareita (otin inspiraatioksi Sadun kettu klemmareista kuviakin) sekä toivottavasti saisin tehtyä jotain muitakin kivoja klemmareita, koska saamisen lisäksi miiteissä on varmasti kivaa myös antaminen! (Puhumattakaan yhdessä tekemisestä tai toisten plannereiden hypistelystä!)


Koska miitti pidettiin Anun putiikkien tiloissa, oli pakko päästä myös ostamaan jotain! Muistutuksena itselleni: katso tarkkaa paperipaketteja ostaessasi paketin etukansi että takakansi. Kotona tuli totaallisena (eikä hirveen kivana) yllätyksenä, että papereissa on reunoilla ihmisiä!



Myös tämä paperisetti toimii todisteena siitä, että tapanani ei ole käydä paketteja hirveen tarkasti läpi. Olin nimittäin huomannut, että paketissa on kaksi kettupaperia. Kotona yllättäen huomasin että paketissa on tosiaan kolme ihanaa kettupaperia sekä paperit ovat kaksipuoleisi!


Olen paperipaastolla, mutta eihän tätä settiä lasketa! Tässähän on ihan selkeesti bujoon/plannersiin kuuluvia pikku kortteja, jotka ovat aivan uskomattoman suloisia :)


Kyllä se joulu tulee, uskokaa tai älkää. Rehellisesti sanottuna
sillä ei ole kuitenkaan mitään kiirettä vielä minun puolestani :) 


Vihkohamsperi ilmoittautuu. Oli pakko ostaa vihko, vaikka en vielä kaupassa tiennyt mihin tarkoitukseen ostan :) Nyt on jo suunnitelma mielessä, mutta saa nähdä kuinka käy. Lisäksi kesää varten ihania kesätarroja sekä washeja! Washeja yritän olla ostamatta kunnes olen saanut kaikkia washejani käytettyä edes vähän. Näitä neljää enkä paria muuta (lue: todella montaa) rullaa ole käyttänyt ollenkaan. Lisäksi minulla on sampleja (kirjoitetaanko näin?), joista jokaista en ole vielä ehtinyt/muistanut testailla. Nekin joutaisivat hyvin käyttöön :)

Ps. Viikon ajan olen kiireiden takia (lue: kirjojen lukemisen takia) jäättänyt bloggaamisen hetkeksi sivuun. Tämän takia nyt onkin paljon blogattavaa! Tämän lisäksi kesäloma alkaa, joten tekstejä alkaa virrata nopeaan tahtiin, koska juttuja valmistuu (toivottavasti) nopeampaa tahtia. Lisäksi olen vihjaillut pitäväni arvonnan ja sekin ajoittuu kesälomaani!

Paperipaastoon mun on kuitenkin pakko huomioda noin ostamani paperit. Olen tänään itselleni armollisella tuulella joten nostan tavoitetta vain viidellä kortilla. Tilanne nyt siis 20/45 eli kun 25 korttia on tehty saan shoppailla lisää korttitarvikkeita. Tätä ennen ei siis pitäisi, mutta saa nähdä kuinka käy...

Fiilistelykuva miitistä